Українська Манітоба
-
мене більше це трігернуло - одного разу недостатньо: Якщо людина не розуміє першого разу, повторіть це знову.
-
Місьє, прошу вас не бити мене по голові цією бейсбольною бітою, я вимушений буду оборонятися. Місьє, хоча ви мені тільки що вибили передні зуби, але я хотів би ще раз просити вас не бити мене. ☝️
-
Можна сказати, що попередив, то нападник бреше
-
ну запитають того хто нападав 🙈
-
Цікаво, а як будуть перевіряти, що людина відійшла і попередила, а не одразу дала у відповідь ?
-
ідея для бізнесу: курси самооборони ораторського мистецтва при забігу на 400 метрів: захисти себе сам 🥴🤣
-
Думаю, буде ефективніше
-
ок походу до курсів ораторського мистецтва треба ще бігом позайматись
-
Тут краще дати в відповідь і тікати. Якщо дівчина, то одразу тікати.
-
Тому ми ходимо до Стефана, а не Джо :) мені здається що і Стефан уже не приймає нових пацієнтів. Але можна пробувати, хто шукає 🙂
-
Маєте посилання на оригінальне повідомлення від поліції?
-
Ржачне відео гуляє інтернетом , яке мені ось це нагадало. Там типу «if someone attacks you, tell them to stop! Ask them, is it necessary? Is it nice ? It is illegal !” 😂
-
Доброго дня, хто заповнював анкету на лотерею грін карт, який рівень освіти потрібно обирати якщо я пішов з школи після 9 класу і закінчив коледж в Україні?
-
Думаю між Vocation school та Hight School Degree
-
4 роки
-
Коледж скільки років?
-
Писала кілька років що я не закінчила PhD, потім подумала що це ще довідку в университеті брати, а там може нагадають повернути стипендію... Стала писати що я магістр, але все одно ніяк не виграю 😳
-
Сьогодні Ага
-
Vocation думаю Бо типу професійна освіта після школи ще 2 роки, типу того
-
Вже запис на Грін Кард відкрився? Я звичайно в останній тиждень заповнюю лотерею. Граю вже років 15+ 😀
22 Jan 2023, 08:02
188815/230097
37 minutes ago