Українська Манітоба
-
ок походу до курсів ораторського мистецтва треба ще бігом позайматись
-
Тут краще дати в відповідь і тікати. Якщо дівчина, то одразу тікати.
-
Тому ми ходимо до Стефана, а не Джо :) мені здається що і Стефан уже не приймає нових пацієнтів. Але можна пробувати, хто шукає 🙂
-
Маєте посилання на оригінальне повідомлення від поліції?
-
Ржачне відео гуляє інтернетом , яке мені ось це нагадало. Там типу «if someone attacks you, tell them to stop! Ask them, is it necessary? Is it nice ? It is illegal !” 😂
-
Доброго дня, хто заповнював анкету на лотерею грін карт, який рівень освіти потрібно обирати якщо я пішов з школи після 9 класу і закінчив коледж в Україні?
-
Думаю між Vocation school та Hight School Degree
-
4 роки
-
Коледж скільки років?
-
Писала кілька років що я не закінчила PhD, потім подумала що це ще довідку в университеті брати, а там може нагадають повернути стипендію... Стала писати що я магістр, але все одно ніяк не виграю 😳
-
Сьогодні Ага
-
Vocation думаю Бо типу професійна освіта після школи ще 2 роки, типу того
-
Вже запис на Грін Кард відкрився? Я звичайно в останній тиждень заповнюю лотерею. Граю вже років 15+ 😀
-
Реєстрація на лотерею "грін-кард" розпочалося 2 жовтня та буде тривати до 5 листопада у цьому році. Для реєстрації потрібно мати фото кожного члена вашої сім'ї. Реєстрація на єдиному офіційному сайті. Запишемо сьогодні відео, як зареєструватися на лотерею.
-
Може це у них частина традиційного одягу? Як у єменців
-
East Indians ходять з ножами, особливо ті, які працюють у даунтауні та водіями автобусів. Бояться нападу. Сусід працює у Winnipeg Transit, також із Індії сам, то каже, що майже кожен має невеликий 🗡️🔪. Не знаю, наскільки то правда.
-
Кому як Кто бажає в США, або не має статусу тут, чому ні
-
В деяких це частина їхнього статусу. Вони без цього нікуди не виходять. Той кинджал десь у них на поясі постійно висить
-
Може я не знаю чогось, але нащо грати в цю лотерею, що, там краще ніж тут? 🤔
-
Аргумент не прикопатися!
22 Jan 2023, 08:02
188822/230187
2 minutes ago