Українська Манітоба
-
Граю в Грін Кард вже 15+ років, за цей час отримала 2 візи а США
-
Ну дискусія про відкриту візу туристичну і подання на грінку вже давно тривають Не проблема доречі Але треба мати на увазі, анулюють туристичну якщо виграв, навіть якщо консул вирішить не давати грінку з якоїсь причини туристичну не повернуть
-
Капец, це як в кіно)
-
Не знаю, хтось йому сказав, тепер не хоче грати. Наскiльки це правда? ( Може бути правдою)
-
Аналогічно
-
Я теж мріяла про Америку переглядом Район Мелроуз. Зараз розумію, що вони там в основному сиділи в барі і спали з усіма підряд, а тоді здавалось, це прям інший кращий світ
-
Так то знана фірма серед українців, вже давно працює. Ми користувалися у 2022.
-
Дякую, йду дзвонити)
-
Аххахаха 😂😂😂 «не читайте за сніданком радянських газет»
-
Якщо у вас буде віза в США, польоти до Європи можливо буде дешевше знайти з пересадкою в США
-
Ціни в них підросли) дзвонила, практично як і в хом депот 🥲
-
Ну от це трохи і підкошує, що в США немає типу транзитних зон… Проте ціни через США бувають ну дууууууже привабливі
-
Можна, але там купа hardache- потрібно кожен раз повністю забирати багаж, проходити митницю і кордон, перереєстровуватиьс назад і тд. Тому усі стараються цього уникати, навіть якщо ціни нижчі
-
ім.консультант за походженням з України (на жаль веде блог російською) ті іміграційні питання які мене цікавили і я валідував для себе були правильні. раз почалась така дискусія трохи використав AI пошук щоб валідувати на скільки правдиві твердження: Дійсні Аспекти Початкове Попередження: Пропозиція відступити і усно попередити агресора узгоджується з принципом спроби деескалації ситуації перед тим, як вдаватися до фізичної сили. Суд часто позитивно оцінює тих, хто намагається уникати конфлікту, коли це можливо. Пропорційна Відповідь: Наголос на використанні обґрунтованих ударів лише як останнього засобу є дійсним. Канадське законодавство вимагає, щоб будь-яка реакція в самообороні була пропорційною загрозі. Наприклад, відповідь на поштовх серйозним ударом, що призводить до травми, ймовірно, буде визнана надмірною та неприпустимою за законом. Оцінка Рівня Загрози: Важливість врахування того, чи агресор неозброєний, п’яний або не становить серйозної загрози, є критично важливою. Якщо загроза не виправдовує серйозну травму або летальну силу, тоді відповідь такою силою не буде виправдана в рамках самооборони. Не повністю вірні Вимога до Усного Попередження: Хоча спроба усно попередити агресора може бути розглянута як розумний крок, немає суворої юридичної вимоги в Канаді, яка зобов'язує це робити перед захистом себе. Закон дозволяє негайну самооборону, якщо особа вважає, що вона стикається з невідворотною загрозою, і чекати попередження може не завжди бути практично або безпечно. Відступити: Але деескалація заохочується, особи не зобов'язані юридично відступати з ситуації, де вони відчувають загрозу. Поріг Серйозної Травми: Твердження про те, що удар, який призводить до серйозної травми або смерті, не буде вважатися самообороною, якщо агресор неозброєний і просто штовхає – дещо вводить в оману. Хоча надмірна сила не виправдана, контекст має велике значення; якщо дії агресора сприймаються як достатньо загрозливі (наприклад, агресивна поведінка), захисна реакція може бути юридично виправданою залежно від обставин. Також були знайдені приклади судових рішеннь про перевишення рівня самооборони при захисті від грабіжника в своєму будинку. Тому питання про те що неможливо оцінити рівень загрози і діяти пропорційно в екстренній ситуації практично неможливо, залишається таким же проблемтичним для мене в цьому випадку.
-
До речі, теоретично факт подачі на грін карту може зашкодити отриманню туристичної візи до США
-
Якщо доведуть свою спроможність працювати і не бути обозою для економіки.
-
А потім висловлюють глибоке занепокоєння 😂
-
То не стандартне щось. Шкода що так.
-
Так, ті розцінки, що ви написали подвоїлись) я їх розумію, але не знаю де знайти той клінінг 😅 малий коврик у спальні і такі гроші 🥲 Друзі, може хто знає ще які фірми з більш доступним прайсом? Кімната 10 кв м.
-
Ну кожен бачить що хоче. Я розумію що пост максимально спрощений для загального розуміння людей. Ви бачите що консультант не знає укр мови тому поганий.🤷
22 Jan 2023, 08:02
188894/230459
17 minutes ago