Українська Манітоба
-
Фото члена моєї сім'ї. Тобто і моїх батьків ?Або це мається на увазі дружини або своїх дітей?
-
Якщо б в мене були грошi, то я б подорожувала. Не хочу сидитi з дорослими дiтьми. Я ось про що думаю, не по темi взагалi, пропонують роботу, вона тiсно пов язана з тваринами, дикими та домашнiми, якщо погодитися, чи є сенс щепитися від сказу? тому що взагалі ветеринари прищеплюються , та взагалi ветеринарний стаф щепиться вiд сказу, повинен. п.с. завтра ще поговорю з ними, що пропонують конкретно.
-
Мені здається кому Канада не зайшла, точно і штати не зайдуть Думаю з цього чату беруть участь в грінці, лише хто без пр і скажем так американське/канадське життя зайшло, але не проти змінити мвнітобу на якийсь тепліший штат ну і плюс до цього ще й з постійним статусом
-
Всі кажуть що основні плюси там це виші зп та клімат Чому ж не зайде 🙄
-
Дуже гарний проєкт від м.Вінніпег: www.cbc.ca/news/canada/manitoba/winnipeg-food-waste-drop-off-stations-1.7340764
-
Дивлячись де і яка робота, якщо на мінімалку, то те саме, що й в Канаді, а ціни в американських доларах. З кліматом погоджуюсь, в США можна вибрати будь-який до душі )
-
Знали але як вище сказано обирали з того що мали
-
В мене друг вже з громадянством Канади, хоче міняти роботу, але скоріш за все поїде у штати, бо тут роботи по його досвіду майже нема 😔
-
Вибір більше, бо країна більше і роботи більше,це логічно, але в США і купа нелегальних мігрантів з усього світу, які готові за копійки працювати, то там теж конкуренція немала.
-
Ну припустим мій хелт кер там більше оплачується як і руфінг чоловіка Хоча чула що і звичайні професії там також оплачуються більше Оренда така ж але звичайно залежить від штату так
-
Якщо хтось виграє грінкарту, то однозначно треба штати пробувати, але наприклад по u4u я б не поїхала.
-
Але вони нелегальні і не мають можливість офіційно працювати, як хтось хто можливо виграє грінкарту і матиме вибір між США Канадою Умовний склад/завод там просто подай заявку і приходь, а не як тут референс, співбесіда і вкінці відмова, так як і своїх скорочують, тим більше не набирають нових Та і загалом вибір цих сурвайв Джобс завжди там був вищий, так як не роздаються дозволи на роботу просто так
-
З громадянством Канади чому б і не спробувати, він нічим не ризикує.
-
Так, є спеціальності, де справді оплата вища і в рази, тому все індивідуально, комусь краще буде в штатах, комусь в Канаді.