Українська Манітоба
-
В мене друг вже з громадянством Канади, хоче міняти роботу, але скоріш за все поїде у штати, бо тут роботи по його досвіду майже нема 😔
-
Вибір більше, бо країна більше і роботи більше,це логічно, але в США і купа нелегальних мігрантів з усього світу, які готові за копійки працювати, то там теж конкуренція немала.
-
Ну припустим мій хелт кер там більше оплачується як і руфінг чоловіка Хоча чула що і звичайні професії там також оплачуються більше Оренда така ж але звичайно залежить від штату так
-
Якщо хтось виграє грінкарту, то однозначно треба штати пробувати, але наприклад по u4u я б не поїхала.
-
Але вони нелегальні і не мають можливість офіційно працювати, як хтось хто можливо виграє грінкарту і матиме вибір між США Канадою Умовний склад/завод там просто подай заявку і приходь, а не як тут референс, співбесіда і вкінці відмова, так як і своїх скорочують, тим більше не набирають нових Та і загалом вибір цих сурвайв Джобс завжди там був вищий, так як не роздаються дозволи на роботу просто так
-
З громадянством Канади чому б і не спробувати, він нічим не ризикує.
-
Так, є спеціальності, де справді оплата вища і в рази, тому все індивідуально, комусь краще буде в штатах, комусь в Канаді.
-
Ви про цих? www.instagram.com/reel/DAlVv-dOrsD/?igsh=eWtmMWdrMGtpNzN1
-
Ви можете орендувати аппарат у хоум діпо за 25 доларів на 4 години та спробувати зробити це самостійно
-
Вони там не те що чек дають, а три листи а4😁
-
Руфінг точго не оплачується більше - батько відпрацював в сша більше 6 років перед приїздом сюди - зарплати на 20% вище. В Детройті теж проживає родина - теж планують переїзд в Канаду (Oakville)
-
Справа у тому, що мені потрібен чек на цю послугу для звітності перед менеджером будівлі, це на здачу квартири перед виїздом.
-
Але ж це на оренду) я б залюбки все сама зробила, але 🥲
-
І на цьому слові. Ось обіцяне відео. Подавав родичів і записав. Якщо ви хочете жити та працювати в США 🇺🇸, заповніть заявку на на участь у DV-2026 Program, яка знана як "Лотерея Грін-Кард". ✅ Заявки приймаються з 2 жовтня по 5 листопада 2024 року. ✅ Процес реєстрації на лотерею займає усього кілька хвилин та є безкоштовним! ✅ Якщо ви - українці, які народились в Україні, то це означає, що ви вже відповідаєте 1-му важливому критерію цієї програми. Незалежного від того, де ви зараз проживаєте (тимчасово чи постійно), ви може реєструватись у цій лотереї.