Українська Манітоба
-
Можете взяти пилосос для чистки килимів в оренду і самі спробувати почистити
-
Знайомий пів року жив в US,пів року тут. Отримав паспорти не вникав в деталі але зараз живе в США і має канадський паспорт також
-
Брешуть ті консультанти. Відтягнути постійне резидентство США можна на рік. Далі - треба приймати рішення, де жити.
-
Читала у одного іміграційного консультанта що можливо, але є тонкощі — здається якщо жити близько до кордону зі США і їздити з Канади до США працювати, то можливо
-
Хочуть чек за проф чистку)
-
Українці так, всі знали. Але знаєте, я стикнулася з тим, що не всі іноземці знали про такі зими тут - мала розмову з мігрантами з Колумбії, то вони були в шоці як приїхали, не очікувати що аж так. Мені аж дивно стало, як це люди не читали і не дізнавались більше, куди їдуть
-
Зате навпаки працює. У LG було в планах будувати завод на канадській стороні, а наймати працівників з Детройту.
-
Колись рекомендували Марина Пристайко. Спробуйте знайти у Facebook. Не знаю які ціни
-
❤🐼, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Які райони Вінніпегу найбільше прикрашають будинки до Halloween, щоб можна було поїздити подивитися?
-
Читала про вихідців з Ефіопії. Вони першу зиму просиділи вдома бо теж такого не очікували
-
Мені подобається район там де приватна школа для дівчат , St. Mary academy. Але він мені подобається не тільки під час хеловін 😁
-
І навіщо? Тисячі канадців проживають шість місяців в Канаді і шість в США :)
-
www.facebook.com/share/g/XWw6Fw4AiiqGdQsr/?mibextid=C7JYKg
-
Запрошуємо дітей та дорослих на безкоштовний онлайн-урок з малювання! У комфорті вашого дому ви зможете освоїти основи живопису під керівництвом досвідченого викладача. 👩🎨 Інтерактивний формат уроку. 🎨 Навчання з нуля або вдосконалення існуючих навичок. 🖼️ Реальні результати вже після першого уроку! Для запису пишіть в особисті 📩
-
@skssild, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Ну ще залежно скільки часу пр, якщо вже 2 роки і близько до громадянства то в принципі якщо дуже постаратись можна зберегти і 2 Або хто умовно переселиться в північну дакоту і буде їздити туди сюди, але чи це того вартує, просто щоб мати 2 громадянства
-
Буде карта ближче до події і там буде видно ,які будинки найкраще прикрашено .
-
@Benjam1341, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
@diana906499, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 08:02
188997/236253
about 2 hours ago