Українська Манітоба
-
@skssild, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Ну ще залежно скільки часу пр, якщо вже 2 роки і близько до громадянства то в принципі якщо дуже постаратись можна зберегти і 2 Або хто умовно переселиться в північну дакоту і буде їздити туди сюди, але чи це того вартує, просто щоб мати 2 громадянства
-
Буде карта ближче до події і там буде видно ,які будинки найкраще прикрашено .
-
@Benjam1341, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
@diana906499, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Вітаємо, ВАЛЕРІЯ! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Цікаво, а номерні знаки теж будуть доступні з таким логотипом?
-
Не знаю, мені у манітобі норм клімат 🙂
-
www.nhl.com/jets/news/winnipeg-jets-unveil-ukrainian-heritage-night-logo
-
Ну для багатьох фактів різноманіття клімату дуже під купає ,в США гарний вибір . Тут якщо хочеш щоб було більш менше тепло,плати рент 3к .
-
То у кожного своє . Мені тільки одна річ подобається в США , це те що великий вибір з точку зору клімату .
-
А хтось памʼятає які вимоги після виграшу ? Там неначе гроші теж треба мати на рахунках 😁
-
Ну таке... В США у Каліфорнії чи Флоріді також буде дорого за оренду. Хіба, якщо хочеться тепла та моря, то у якомусь малому прибережному містечку in the middle of nowhere десь у Алабамі, Луїзіані чи Техасі буде дешевше.
-
Звичайно, там є Маямі;-) але роботи і в Маямі немає
-
Залежно від місця. Якщо це Palm Beach, Tampa, то там нерухомість не є дешева. Якщо далеко від міста, то так, є дешеві варіанти. Дивився якось на різні варіанти.
-
На Флориді оренда не велика, хату купити можна за дуже дешево. Але 1) роботи немає та 2) страховка коштує як пів хати або взагалі не покриває нічого
-
+ біли за електрику будуть прикольні ) Бо тут ще можна по бажанню «включити моржа» і трохи поекономити на опаленні . То в Флориді з кондиціонером так не зможеш . Там без нього не вижити 😁
-
Я був наприклад в Georgia , в містечку Savannah - щось мило ,і клімат гарний . Там багато таких містечок . Правда не впевнений щодо роботи . Я маю на увазі що вибір клімату кращий ,бо там велике різноманіття ,наприклад мінус 30 ,мені важкувато . Бо я люблю зимові прогулянки ,а в Манітобі для мене холоднувато зимою . Але тут є свої плюси . Наприклад відчуваю дух Різдва 😄
-
Туди треба їхати на пенсію, а не працювати )))
-
Так, де є сніг і мороз, то відчувається Різдво. В нас, у Південному Онтаріо немає снігу вже два роки. Тут немає white Christmas взагалі. За цим сумуємо, бо у Вінніпезі дійсно, неначе казка.
22 Jan 2023, 08:02
189012/230971
22 minutes ago