Українська Манітоба
-
White Birch Bakery g.co/kgs/hkvwpUU
-
Звідки у вас така інформація?
-
Доброї ночі. Я брала в них 2 курси поспіль. Можу рекомендувати їх. Якщо вас цікавлять подробиці- напишіть в особисті. Відповім на ваші запитання що знаю
-
Доброї ночі. Я брала в них 2 курси поспіль. Можу рекомендувати їх. Якщо вас цікавлять подробиці- напишіть в особисті. Відповім на ваші запитання що знаю
-
Шерзад Батыров, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Доречі , українську айді картку можна не тільки в лікермарт, також на доместік переліт на літак 🤌
-
Податкова отримала дані про рахунки українців за кордоном
-
www.rbc.ua/rus/news/podatkova-otrimala-dani-rahunki-ukrayintsiv-1728030921.html
-
Доместік переліт це що таке?
-
Вітаємо, Jacob Olson! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Haider Suleiman, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Паспорт не дають, щас ще й моі гроші порахують
-
Від них самих, цікавилась їх курсом. Вже вище написали, що це взагалі російський бізнес.
-
❗️Дoпoмaгaю з вoдiйськuм пoсвiдчeнням любих кaтегoрiй❗️ А, В, С, D i підкатегорії Е. 🏎 Всe oфiцiйнo, швидкo i якiснo. Тaкoж широкий спeктр пoслуг, зв'язaних з oтримaнням В/П✅ За деталями - в особисті повідомлення
-
Не рекламуйте російський бізнес тут, будь ласка.
-
Тільки податкових резидентів України і тільки з країн ЄС.
-
Вчора почув, що в одному відомому ресторані у Вінніпезі менеджером зробили українку. Вона набрала також українців на зміни, позвільняла філіппінців та індійців. Але! Сама менеджер створила дуже токсичне середовище, залякує українців-підлеглих, не дає листи для імміграції, вимагає працювати не по графіку тощо. Підлеглі зверталися до власника/директора ресторану, але реакція відсутня. Зараз готують колективний позов на ресторан. Подивимось, чим це все завершиться.
-
Ну так це й є той самий бізнес "по українські". всі задоволені окрім колективу 😅 "work work and one more time work balance"
-
Кажуть, що власники ресторану навпаки дуже задоволені, бо продуктивність піднялась, менше стали красти 😁 кращі відгуки у гостей, але колектив страждає. Назву ресторану не озвучую поки що, але то відоме місце
-
Жесть, невже в тебе в житті настільки мало проблем, шо ти ще маєш час якісь приколи і іншим робить/продумувать…
22 Jan 2023, 08:02
189275/230658
less than a minute ago