Українська Манітоба
-
Можливість підробітку: канадська благодійна організація шукає спеціаліста- graphic designer, хто може створити an Artists rendition of the Academy in Ukraine based on the pictures, and floor plans that we have and draw a view renovated building…пишіть у приват хто зацікавлений, дам деталі
-
Я не бачу цього. Працюю з різними національностями. Всі працюють добре, якісно, відповідно до своєї експертизи. Якщо хтось не встигає, то, як правило, через відсутність експертизи, зміни в пріоритетах або просто через персональні причини. Я мав приклади, коли люди різних національностей (включаючи і українців) погано і повільно виконували свою роботу, але це не означало, що всі такі чи їхня культура така. Це просто окрема людина в конкретній ситуації.
-
Я так і подумав Вони навіть виглядають трохи по іншому Так, в мене та що повністю біло, дуже солодка, комахи полюбляють, треба було завжди слідкувати і своєчасно збирати
-
Не було проблем із backpack
-
А взагалі я думаю що індуси (чи індійці) та філіпінці - дуже розумні , працьовиті та хитрі (в доброму розумінні) люди. Дивлюсь як вони легко вливаються та асимілюються тут. Пруть як танки :) Вони як свої з першого дня 🙂 я їм заздрю. Бо ми, маючи по декілька вищих освіт почуваємо себе якось нижче тут. Можливо я особисто про себе, але думаю більшість так. Я як зроблю помилку, то корю себе ще пів дня, десять сорі… А вони - зашкірилися 😁 і пішли далі . Хочу теж так 😊