Українська Манітоба
-
Я так і подумав Вони навіть виглядають трохи по іншому Так, в мене та що повністю біло, дуже солодка, комахи полюбляють, треба було завжди слідкувати і своєчасно збирати
-
Не було проблем із backpack
-
А взагалі я думаю що індуси (чи індійці) та філіпінці - дуже розумні , працьовиті та хитрі (в доброму розумінні) люди. Дивлюсь як вони легко вливаються та асимілюються тут. Пруть як танки :) Вони як свої з першого дня 🙂 я їм заздрю. Бо ми, маючи по декілька вищих освіт почуваємо себе якось нижче тут. Можливо я особисто про себе, але думаю більшість так. Я як зроблю помилку, то корю себе ще пів дня, десять сорі… А вони - зашкірилися 😁 і пішли далі . Хочу теж так 😊
-
Я нічого не рекламую. Людина задала питання- я відповіла. Доречі, Тетяна Власова( засновниця і власниця цієї школи - українка), чому бізнес російський, я не розумію. Можливо я щось не знаю- дайте пруфи.
-
Та таке кожний квартал. Вони раз у квартал трусять всіх хто не заніс і потім знову живуть спокійно. Бо треба показувать продуктивність, інакше звільнять і вже ти будеш шукати кому занести