Українська Манітоба
-
У мене тільки там просили оплатити кеш, мабуть не по тим місцям ходила.
-
Нє , не тільки
-
А я згадала, тільки на українській вечірці було за кеш.
-
є маленькі ресторанчики шопи і тд де тільки кеш
-
По моєму алкашка на барах багато де за кеш. Не всюди
-
Доброго дня. Хто ще не отримав паспорт з цією консульською доставкою у Торонто? Паспорт виготовлено 1 серпня.
-
Є заклади, де приймають тільки дебет або кеш. Baked Expectations на Осборні, наприклад. Українські карти там теж не працюють. Це не до питання сервісу, це попередження, щоб люди були готові, якщо збираються туди. Я, наприклад, готова не була)
-
О, пам'ятаю як у Києві в "Катюша" мені принесли їжу в шербатих емалірованих мисках! Більше я в ці ресторани не ходила. І в Монреалі принесли рамен в надбитій тарілці! Надбіти тарілки я не люблю більше всього. На інтерьері мені все одно
-
Порівняння топ-якщо Україна, то це Буковель, якщо Канада-то фастфуд 👍
-
Ладно , правка не туди . Але в барчиках це точно є
-
Привіт так де рахунок безплатний для усд відкрити, треба саме в банку. І безплатно. (Вже найшов в сібс є таке за 1.5 бакса на місяць)
-
Все що стосується кредиток краще дзвонити на тел що на кредитці. Відділення має обмежений доступ до кредиток. Деколи працівникам просто легше сказати - перевипустіть картку, бо вони не бачуть проблеми, чому щось не працює.
-
ще дрова на дорозі та кукурузі тільки за кеш продають
-
@The_antique_shopss, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
В карпатах я готова платити як вони забажають, лиш би працювали і далі 😇 ням ням
-
Так ніхто і не каже , що це не має сенсу. Економити хочуть всі .
-
На моій картці пише debit, але в магазині кажуть, що то кредитка😅
-
Я просто щаслива, якщо вони в принципі зчитуються тут 😁
-
Ого, п'ятниця вже перестала бути нудною 😁
-
Багато з них і є кредитками, просто в Україні це не мало жодного значення, ніхто не вникав це дебіт чи кредіт, все одно тебе десь нагріють 😄
22 Jan 2023, 08:02
189389/235210
about 2 hours ago