Українська Манітоба
-
Я якось замовив піццу, мені принесли не ту що я замовляв, але пізніше принесли правильну, але "неправильну" залишили мені безкоштовно. Так що я взагалі не засмутився 🙂
-
За місто в парк Той же Birds hill
-
Доречі , гамарджоба. У Оттаві продають грузинські віна
-
Давай дружити?:3
-
Доречі замовила суші в сушіпоінт а там зараз дієтична пепсі безкоштовна, 1% єврейської крові в мені радіє 😍
-
Все вмію , чистокровний ж 😁 мама квітоньку ростила 😁
-
(і вагу наберемо трошки)
-
Ерік у мене є до тебе важливе питання. Ти вмієш робити чурчхєлу і хачапурі? Навчи мене га бізнес відкриємо
-
О, у мене чоловік навчився готувати таку смачнющу піццу з ананасами, думаю його здати кудись на піццові змагання бо це бомба
-
Пiцу з ананасами хочеться🙄 . Кубдарi теж смачно дуже п.с. це я голодна
-
...був...😅
-
Дайте рецепт 😊
-
Дуже гарний
-
З Бафі вампір)
-
Я скопіювала його відповідь: Тісто: • Дріжджі 1 пакетик • Цукор 10 г. • Перше борошно 75 г. • Оливкова олія 30 г. • Сіль 0,5 ч.л. • Тепла вода 270 г. • Друге борошно 300 г. Приготування: 1) Змішати теплу воду + перше борошно + цукор + сіль + дріжджі разом і залишити на 15 хв під рушником. 2) Після 15 хв додати оливкову олію і друге борошно, замісити дерев’яною ложкою і залишити на 45 хв. 3) Після 45 хв можна приступати до роботи з тістом. Розділити тісто надвоє і розкатати дві піцки Соус: столова ложка йогурту+сметани+кетчуп+крем чіз або Філадельфія. Додати солі та сухого часнику по смаку Сир твердий - 300 гр для двох піц достатньо На розрівнену піцу намазати соус і покрити добре сиром щоб не було видно соуса, потім викласти інгредієнти(підсмажене філє, ананаси) і посипати трохи сиром ще, але не покривати щоб усе не плавало у сирі. Готові піци покласти в духовку (перед тим розігрітій до 250C) на 10-15 хв.
-
Борошно і дріжджі бере отакі, хз чи є різниця якщо робити на іншому але на всяк скидаю
-
Ну, після того, як "покрити сиром, щоб не було видно соусу", можна що завгодно додати і буде смачно))
-
Супер. Дякую )
-
Якщо вам потрібно місце де то все робити- welcome to my backyard;-))
-
Добрый день, есть у кого-то есть желание зарабатывать от 2000$ в неделю и у вас есть (Тд банк). Напишите мне в лс пожалуйста. Все розкажу и покажу.
22 Jan 2023, 08:02
189560/230226
22 minutes ago