Українська Манітоба
-
Тому ще це праця...виб хотіли працювати без зп?
-
Та будемо шукати квартиру уже до момента приїзду і це зрозуміло уже зараз. А добре буду щоб і робота уже була 😂
-
Це жах, чому готель, а не Аей БНБ там же дешевше готелі по 200 дол в сутки а то і дорожче
-
Навіщо тоді їхати в державу де працють закони?
-
Ми прилетіли 09 жовтня в 23.45 з двома дітьми,нас в готель волонтери не поселили,бо не було місць-брали готель на декілька днів за свої кошти,теж надіялись на безкоштовні готелі,хоча б на тиждень часу,так що беріть до уваги,що можуть бути і такі варіанти,що вас не поселять..
-
Я очікую, що керівництво в манітобі просто попросить їх залишити готелі. Якщо вони вже більше 3 місяців там сидять 😡
-
У Вінніпезі? А адресу можна, якщо є у вас?
-
Торонто можна, але в Оттаву відправляла
-
Тільки ще автентифікацію треба зробити на Бродвей
-
Дякую, а до консула це в Оттаву? Чи ще можливо кудись?
-
довіреність робиться через тут у нотаріуса з перекладом, а потім потрібно відіслати до консульства, щоб завірити. От вже завірену консульством довіреність відправляєте до України.
-
А ви очікували іншого? Це ж наші люди 😂
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, хто знає мені треба зробити генеральну довіреність на керування та продаж транспортного засобу в Україні. Знаю, що вже хтось робив у Канаді, а потім на підставі цієї довіреності в Україні наш нотаріус робить відповідну. Дуже потрібна допомога 🙏🏻
-
Вас вже поставили на "олівець", будуть VPN перевіряти і ваш трафік. А потім і ПР не дадуть. Це, звичайно, жарт. Ну як можна просити інших допомогти вам скоїти злочин?! Авторське право захищене законом у Канаді.
-
Ваша справа
-
Це так, але якось нервово орендувати, орієнтуючись лише на фото.
-
Можна привітати сьогодні волонтерів КУК з річницею)
-
Ви можете онлайн арендовати квартиру.донька по рекомендації знайшла і перших два міс безкоштовно
-
я надіюсь, що продовжать до кінця дії сомої програми Куаед
-
Як знати на 100 відсотків що після нового року не будуть приймати і на 14 днів в готелі? Є сайт якийсь чи червоний хрест повідомить? Чи провінція.
22 Jan 2023, 08:02
18966/239712
4 minutes ago