Українська Манітоба
-
Тут теж підтримують. Ось я створив спілку вчителів Манітоби і допомагаю усім: від інформації до вакансій
-
t.me/winnipeg_it
-
Є офлайн обмінники, приносите кеш/робите переказ і при вас все перераховують на ваш криптогаманець/ рахунок, дуже зручно 🔥
-
В Wealthsimple бачу 2% комісія коли виводиш usdc на свій кеш акаунт. Хто в курсі на інших платформах менше ?
-
Які надійні порадите ?
-
Дякую. Ну, думаю, це ж славнозвісне Моно, а раптом))) Я ніколи з ними справи не мала.
-
Важко щось порадити, я сам не користувався але треба орієнтуватися на відоме імʼя, наприклад: 001k.exchange/ua?cur_from=USDTTRC&cur_to=CASHUSD&city=ABDB
-
Цікаво, чи подовжать ворк перміти, якщо війна скінчиться цього року? Сподіваюсь, що, хоча би Бубочка зможе домовитись про вступ до НАТО, якщо вже закінчувати війну...
-
Оу, сорі, я не знала, а такий український є?
-
Рекламу російських чатів видаляємо
-
То російський чат
-
раз пішла така розмова а немає чатика провізорів фармацевтів? 😀
-
Що вас цікавить конкретно? Багато ІТ-тем не потребують ніяких спеціалізованих чатів, хіба ви хочете поговорити про вузькоспеціалізовані, технічні теми. В цьому чаті досить ІТ-шників. Питайте.
-
Десь є і українська група але вона приватна якщо походити на якісь місцеві айті івенти то можна зустріти людей з тої групи і додадуть. Там принцип від офлайн комунікації до онлайн клнтакту
-
А для викладачів також інформація є?
-
Я певно не на ті івенти ходив, рік тому, бо там кого тільки не було, але не Українців, ну або були дуже зашифровані. П.с. ньюкамерів не рахую. Ну і сам по собі, дивний принцип, наче ІТ, а принцип якийсь совковий.
-
Вітаємо, taraaa! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
youtu.be/vctHzExb1iE?si=AbLS2shR2G2-9AyV
-
globalnews.ca/news/10794648/karl-watson-winnipeg-travel-film/
-
Люди кажуть Вінніпег діра, діра... Яле це чорна діра, зірок затягує 😁
22 Jan 2023, 08:02
189773/230087
12 minutes ago