Українська Манітоба
-
Десь є і українська група але вона приватна якщо походити на якісь місцеві айті івенти то можна зустріти людей з тої групи і додадуть. Там принцип від офлайн комунікації до онлайн клнтакту
-
А для викладачів також інформація є?
-
Я певно не на ті івенти ходив, рік тому, бо там кого тільки не було, але не Українців, ну або були дуже зашифровані. П.с. ньюкамерів не рахую. Ну і сам по собі, дивний принцип, наче ІТ, а принцип якийсь совковий.
-
Вітаємо, taraaa! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
youtu.be/vctHzExb1iE?si=AbLS2shR2G2-9AyV
-
globalnews.ca/news/10794648/karl-watson-winnipeg-travel-film/
-
Люди кажуть Вінніпег діра, діра... Яле це чорна діра, зірок затягує 😁
-
Оце у Вас інтуіція, так і є.
-
ще не читала, але думаю, що причина це має бути його пара - дівчина чи дружина
-
На вулицi якийсь ураган
-
Вся Канада така , просто + погана погода 🥲
-
Ну кожен вибирає сам як будувати групу в тг. Залежно від мети. Так на безплатних івентах тут трохи відчаєм попахує. Зазвичай туди йдуть в більшості новачки
-
Ihor хоче кікнути @MpPopr з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Добрый вечер, если кто то хочет зарабатывать от 2000$ в неделю у вас есть (Тд кара). Напишите в лс. Спасибо.
-
Згідний. Хоча все ж, навіть на таких івентах можна знайти цікавих і добрих людей, не укр також. Мені у цій групі, онлайн, зробили гарний шанс. Тому, як кому пощастить..
-
Де саме погана погода? В всій Канаді?
-
До кави коду ще не попав. Мав якраз такі очікування на tech Thursday. Був на кількох то виглядало більше як ярмарок вакансій але без роботодавців
-
А які очікування від таких сходин? Наприклад кава і код, організовував один з моїх екс-співробітника, то мета була просто збиратись і говорити про новинки в програмуванні, коли я туди заходив то так і було
-
Tech Thursday це фірми спонсорують neo має там вплив, але хоч їжу на халяву дають?
22 Jan 2023, 08:02
189786/230973
about 4 hours ago