Українська Манітоба
-
@banofbot
-
Добрый вечер, если кто то хочет зарабатывать от 2000$ в неделю у вас есть (Тд кара). Напишите в лс. Спасибо.
-
Згідний. Хоча все ж, навіть на таких івентах можна знайти цікавих і добрих людей, не укр також. Мені у цій групі, онлайн, зробили гарний шанс. Тому, як кому пощастить..
-
Де саме погана погода? В всій Канаді?
-
До кави коду ще не попав. Мав якраз такі очікування на tech Thursday. Був на кількох то виглядало більше як ярмарок вакансій але без роботодавців
-
А які очікування від таких сходин? Наприклад кава і код, організовував один з моїх екс-співробітника, то мета була просто збиратись і говорити про новинки в програмуванні, коли я туди заходив то так і було
-
Tech Thursday це фірми спонсорують neo має там вплив, але хоч їжу на халяву дають?
-
Вечір в хату! Мій лендлорд здає 2 bedrooms basement. Адреса 1591 Alexander Ave Winnipeg $1100 cad за місяць + hydro і вода. Надіслав мені це відео. Звертайтесь до нього за детальною інформацією +1 (204) 891-1100 Satnam (лише англійською)
-
Колись організовували зустрічі джава група, нет група, яка в фул стек переросла, scull space ще організоовує, але після пандемії тяжко людей витягнути на зустрічі Якщо щось більш технічно то по конференціям треба їздити, от недавно в Вінніпезі була prairie dev
-
А яким, до речі, списком подій ви користуєтесь для вибору конференцій? Хочу спланувати бюджет 2025 :)
-
Не знаю, я літав, були, звично, нюанси, але нічого особливого - не гірше wizzair/ryanair
-
Really poor airline
-
запізнились, поміняли гейт, загубили багаж, продали місце якого не існує на борту... Шось таке?
-
Flair - це просто фантастика. Збірка усіх можливих технічних помилок, які тільки можливі. Якщо у них літак буде з одним крилом, я навіть не здивуюсь уже 🙄
-
Штати, до речі, також ок :)
-
Prairie Dev, ConFoo дуже цікава там багато чого можна знайти, а все інше в штатах, в основному що великі компанії організовують AWS, Microsoft і тд, також був java day - декілька років тому , безкоштовно і онлайн, але щось не можу знайти , ну і всі хакери на def con хочуть попасти
-
спочатку не прислали підтвердження броні, тепер зараз на чекіні пише, що чекін комплітед, але бординг пасс немає, чистий екран, на пошті нічого. в підтримці кажуть, що тепер чекін тільки в аеропорту, вони поставлять мітку, щоб мене за це не чарджили, але приїхати треба за 3 години і відстояти там чергу. я не люблю жалітись і бути цим невдоволеним створінням з відгуків на гугл мапс, але ну йопт, ну просто бординг пасс, ну я що, багато хочу 😭
-
Мав один сегмент маршруту цією авіакомпанією. Летів без багажу, але довелося при пересадці виходити і отримувати посадковий на стійці реєстрації 🤡🤡
-
так
-
це внутрішній рейс?
22 Jan 2023, 08:02
189799/235320
18 minutes ago