Українська Манітоба
-
www.gov.mb.ca/nrnd/fish-wildlife/pubs/fish_wildlife/fish/angling-guide.pdf Посилання на книгу онлай
-
Матове, на main street робили в фотоцентрi.
-
Після того як мені озвучили цей перелік я сказав ОК, до побачення. Пішов в Walmart і за 3 хвилини відкрили кредитку з лімітом 5000, через пів року самі збільшили до 6000. Вчора і checking account в RBC закрив (чекав 500 за номінацію) бо чарджили за обслуговування. Повністю перейшов на віртуальні банки.
-
У CIBC знайомій відразу відкрили кредитку на $5 тис. тільки на основі джоб-оферу без пейстабів. RBC не захотів давати кредитку взагалі.
-
так може всім очевидно але нагадаю, що ті волмарти або віртуальні не є банками а э фін установами
-
Кредитка від Walmart випускається та обслуговується Fairstone bank of Canada. Simplii, Tangerine, EQ - це також банки. Про які фін установи йде розмова?
-
Подавався 6 серпня 2023. Повернули 500 Oct 3, 2024.
-
Гарно дякую
-
Маєте повернення піцот за номінацію? А коли платили? Бо я вже чекаю з листопада
-
Зараз віддають серпневим.
-
Літала декілька раз Flair без проблем, все робила в терміналі сама( друкування boarding pass) ніяких проблем не було, наскільки памʼятаю Flair мені ні разу не відправляв boarding pass через email. Тому не переживайте
-
Дякую!
-
Светлана, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Це за який рік?
-
@Bucaraha, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
youtu.be/7ghWU5Wi3ao
-
First house savings account
-
FHSA
-
Добрий день підкажіть будь ласка як називається банківський о рахунок на який можна покласти кошти до 8К на рік для купівлі першого житла в Канаді . Дякую
-
Є грибники? Це їстівний чи ні? 🙂
22 Jan 2023, 08:02
189845/230596
about 2 hours ago