Українська Манітоба
-
Хороший бізнес, особливо потрібно для одиноких жінок , дружин дальбійників, та старших людей. Мінус у тому що як правило очікується що ви приберете сніг до того як їм виїзджати на роботу (тобто ви маєте починати 4 ранку щоб почистити 3-4 хати), ну і конкуренція велика також. У Аннам як правило приходить 5-10 сервісів перед кожним початком сезону і пропонують свої послуги
-
Це треба оформлювати фоп і розміщувати десь свої послуги?
-
Ні. В нашому випадку ми працювали на підрядника. Дзвонив вранці і ми виходили
-
t.me/uccmb
-
Усім привіт. Маю питання. Переклади документів для PR треба загрузити туди ж куди я загрузив і самі документи?
-
Спешел фор ю
-
Можете просто ходити від хати до хати і пропонувати послуги чистки снігу. Також є обʼяви на kjiji та marketplace. Роботи море, було б бажання працювати
-
Збір 560 000 грн був закрит за годину
-
Особливо сподобалось в інтерв'ю: українці в Канаді, то як капля в морі до "міліонів" індусів і Канада видала міліон запрошень українцям , бо вони знають як робити правильну каву
-
+14317927799 Хто давно мріяв про улюбленого вихованця 🐈⬛: є шикарна дівчинка 🌸Пишіть! Смс +14317927799
-
Я дуууже хотіла підготуватися до селпіп з моїм українським викладачем від Бога. Але нажаль вона і вони (в мовному центрі де я вчилась до приїзда в Канаду) не знають про цей екзамен взагалі, і як готувати тим більш. Айєлтс - будь ласка, будь який. В Вінніпезі надо ще постаратися знайти українського Якщо знаєте гарного вчителя - напишіть будь ласка. Селпіп вже не цікавить, цікавить вивчати англійську надалі, коли прикриють лавочку з РедРіверКоледж
-
Боже, шо з ним трапилося на останньому фото?><
-
@Paulin101st це оголошення було тут (і досі висить) в суботу. Ваше, нове, видалено. Реклама раз на місяць.
-
Доброго дня . Є питання для тих хто проходив pmp сертифікацію . Там потребують курси ,щонайменше 35 годин . Курси на Coursera ,наприклад IBM introduction to Project management ,підійдуть? Дякую
-
Для прикладу, ось www.udemy.com/course/pmp-certification-exam-prep-course-pmbok-6th-edition/?couponCode=KEEPLEARNING
-
А не підкажете які саме ,бо в coursera не бачу такого ,щоб саме казали підходить до pmp сертифікації :(
-
Якщо провайдер курсу пише, що вони акредитовані для PMI, то так
-
Сорі, я не знаю нічого про ті курси.
-
Дякую , бо гугл я так зрозумів не підійде через кількість годин
-
@kquisw, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 08:02
189876/231097
10 minutes ago