Українська Манітоба
-
Привіт, скажіть будь ласка яким чином можна зараз приїхати в Канаду, якщо не робив CUAET ?
-
Дуже коротка відповідь практично ніяк. Але не розчаровуйтесь воно напевно і не треба.
-
Цілком можливо. Мені сказали засунути сумочку свою в цю залізну штуку вимірювальну і прям перевірили, чи все пролізло
-
Я чула, деякі авіакомпанії не дозволяють сумочку трохи запхати. А хочуть щоб вона вільно влазила 😞
-
Думаю, це ще від людини залежить
-
Хто хоче підняти свій рівень Анг пишіть в особисті)
-
@chaper_khumys, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Message from user Bekali Akhmetkali has been removed because this user is in spam list (???)
-
@chaper_khumys, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Підтримаємо одну із найстаріших організацій Канади у Вінніпезі. Без нас, Просвіта пропаде
-
@ARTEM13753, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Віддам. Район st.Vital
-
Запрошуємо дітей та дорослих на безкоштовний онлайн-урок з малювання! У комфорті вашого дому ви зможете освоїти основи живопису під керівництвом досвідченого викладача. 👩🎨 Інтерактивний формат уроку. 🎨 Навчання з нуля або вдосконалення існуючих навичок. 🖼️ Реальні результати вже після першого уроку! Для запису пишіть в особисті 📩
-
Якшо хтось купляє на китайській платформі Таобао - зараз там акція, якшо купити на суму більше 299 юанів (~$60) - доставка в Канаду безплатна. Не всі магазини беруть участь, але багато.
-
Добрий день! Сказала будь ласка тут є кріпто обмінники, дякую!
-
Не тільки Є інструкції в інтернеті ☺️
-
А як ви на тому сайті зарегеструвалися,там же тільки для китайців?
-
Я - китайці 🤓
-
Дякую за відповідь👍
-
В когось був досвід відміни рейсу по Condor ? Купив квиток Winnipeg Frankfurt. Згодом Condor надіслав повідомлення, що westjet відмінив рейс Winnipeg Toronto і ніякої інформації про інший рейс або компенсацію
22 Jan 2023, 08:02
189909/236907
less than a minute ago