Українська Манітоба
-
Курси англійської в eese.ca.
-
Ага Осьо чоловік літав на зеленому)) і літак новенький, рік всього
-
Хто був вчителем?) Бо в мене в суботу активно було) Але важко, так
-
Онлайн ввечері 2 чи 3 рази на тиждень була
-
Брав і онлайн ввечері (встигав) і субота Залежить від ваших сил)
-
Це велврк запропонував курси
-
Можна вибрати 2. Я завжди обирала два курси, але отримувала від них один. Там і так велика черга
-
Ні, можна декілько Але в них може бути черга і не вийде попасти на онлайн наприклад
-
Якщо не помиляюсь в формі одні можна вибрати? Чи ні?
-
Зе бест
-
По суботах у мене було письмо з Алин Франк
-
Підкажіть будь ласка Потрібно поміняти коробку передач на авто, знайшла «розборку авто», там сказали що купуєш коробку + свою стару коробку приносиш їм. Це повсюди так?
-
Коробку будемо замінювати самі
-
Яке сто робе заміну коробки і скільки коштує тут у Вінніпегу. На рахунок принести це тут називається core price
-
Вітаємо, Михаил! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ніколи не дивилась Таобао. Там є шось, чого немає ніде?) А якже Алі із безкоштовною доставкою 🌚
-
Там само як Піндуодуо і Тему - теж одна компанія, і теж китайський/світовий ринок. Як на піндуодуо шось коштує 5 юанів, то на тему таке саме $5 🤣
-
А, зрозуміло
-
Таобао та Аліекспрес - це одна компанія. Алібаба груп. Таобао орієнтовано на китайський маркет, Алі - на світовий. Відповідно, на Тао дешевше :)
-
Мені замовили отакі штуки, тризуби-брошки, на Алі vs в Китаї (і то мені здається дорого)
22 Jan 2023, 08:02
189939/231840
about an hour ago