Українська Манітоба
-
Ці були дуже дуже дрібні, тропічні;-)
-
Гаряча вакансія. Роботодавець готовий брати украінців, які розуміються в механіці. Ремонт траків. Манітоба, Вінніпег. При потребі допоможемо з оформленням ( пишіть у приват, будь ласка) . Якщо знаєте, кому це може допомогти, будь ласка поділіться інформацією. Дякую. www.grantkurian.ca/hiring-truck-and-trailer-mechanic/
-
Міша Мишак, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня . Шукаю людину хто допоможе пiдiбрати тойоту прiус , або хонду сiвiк , або мiтцубiшi . Бюджет до 10 к . Шукаю людину , хто або розбираэться в тачках дуже добре , або механiка з досвiдом . Щоб не взяти лайно . Дякую за допомогу .
-
До 10к з цих моделей - все лайно, одні корчі, механік не потрібен 🤷♂
-
А хто зна що робить. Самі шукаємо автівку до 10к, але окрім доджів нічого такого живого немає 😢
-
Ну а чому б ні . Візьміть якийсь недорогий седан ,наприклад елантру 😃 вона там буде нова коштувати до 30 к .
-
Так , а що робить брати в кредит у офiцiалiв ?
-
Шукай гранд караван за 3к. Іммігрант мобіль на 7 пасажирів або 4 куби вантажу зі страховкою 100 на міс.
-
Можна брати на коротший строк ,наприклад на 4 роки . Ще можна кіа подивиться ,там є варіанти живі до 30к теж . Думаю що зараз за 10к взяти щось живе супер важко . Бо попит великий .
-
Вибір - то є найскладніша проблема для людини 😂 По виробнику немає пріорітету
-
Та пуста елантра за 30к після кредиту 40 буде коштувати по факту, бо платити 7 років по 450/міс
-
Так в чому проблема? Тільки тойота?
-
та тут нема де їздити. або ями або 100 км/ч ліміт. тут переміщаються
-
Доброго дня, чи є в Вінніпезі безкоштовні спортзали? Або може хтось може порекомендувати не дорогий варіант
-
Душа бажає Chrysler 300 5.7 v8, але з двома дітьми по ходу я буду їздити на гранд каравані таки 😂
-
Найдешевший, мені здається, це мережа Planet Fitness. Тільки якщо вам треба прям МОЩНА вага, то там немає. Ну і будьте готові до наявності школоти серед відвідувачів.
-
То вона берегла ваш сон, мух ловила
-
З січня по лютий буде Ж
-
Вже норм, літня акція славбо завершилась, дітей вже мало До січня та new year resolution people ще декілька місяців
22 Jan 2023, 08:02
189992/230154
5 minutes ago