Українська Манітоба
-
Public всі (перелік є на сайті) Якщо ви оформлювали безкоштовний пропуск
-
Згадую як шукав де ці public, та години коли для public відкрито
-
Planet Fitness чи Fit4Less, який з них кращий?
-
Planet fitness:цілодобовий 5/7 , є 10 соляріїв,2 масажні крісла,сухий гідромасаж,за 30$ в міс, 5-6 залів в місті,удобно коли мотаєшся по місті по різних справах,можна відвідувати будь який,навіть в сша)
-
Привіт усім! Вам потрібна ранкова зміна (з 10:00 до 14:00) і денна зміна (з 17:00 до 20:00), у нас є робота для вас!! (Ми тренуємося) 40$ за годину. Якщо вам цікаво, будь ласка DM для більш детальної інформації
-
Planet Fitness…так гарно, багато гарних дівчат, але немає лавки для жиму лежачи чи помосту для станової тяги. Найбільша гантель - це 45Lb. Мені не зайшло. Але якщо тільки починаєте чи в пріоритеті всілякі кардіо та тренажери, то може бути.
-
є чудова стаття на цю тему десь, там гарно розписано яка у них бізнес модель і як вони це роблять
-
А підкажіть будь ласка чи є сенс сьогодні їхати дивитись сяйво? Які прогнози
-
це спеціально так і зроблено, щоб ти не ходив. бо ти будеш ходити регулярно
-
Я викручувувся цим еквіпом.Станову брав готову нерозбірну штангу. 45lb можна робити в 2 раза більше повторів,то умовно кпжучи буде 90lb)
-
Хм..я просто бiгаю рано вранцi та ввечерi, плюс бiг це антiстрес гарний
-
Якесь вiдео бачила,що Джекi Чан бiгав( або бігає) 7 км кожен день. моя мета тепер)))
-
Це само собою,просто мужикам ше треба залізяки всякі різні переставляти,доставати,витягати,жати,тіки так ми спимо крепко,глибоко і як в дитинстві)
-
Ну я по ходьбі/бігу/плаванню
-
ходила в Сербії до спортзалу, і там присідала зі штангою (це була помилка), пошкодила коліно, тепер там хрустящi звуки періодично з'являються. взагалі, дуже важливо, щоб був добрий тренер.
-
я це знаю. менi 37🤷. Не можу бiльше з'їдати незліченну кiлькiсть тiстечок😭
-
Забагато стресiв. Так легше
-
Класно, коли знаходиш «свою» фізичну активність. Різним людям різне до душі, і все що б не робилось - все харашо ❤️ (але підстаркуватим тьотям, щоб тіло в норм формі тримати, вже треба вагу тягати. Вже як в 25 років «пішла в загул в нічні клуби з танцями до ранку - скинула 5кг за вихідні» - вже так не працює 🤷♀️)
-
Два рази на день?? 😳
-
В мене це була ведмедиця з двома ведмежатами 🙄
22 Jan 2023, 08:02
190014/230087
10 minutes ago