Українська Манітоба
-
Хм..я просто бiгаю рано вранцi та ввечерi, плюс бiг це антiстрес гарний
-
Якесь вiдео бачила,що Джекi Чан бiгав( або бігає) 7 км кожен день. моя мета тепер)))
-
Це само собою,просто мужикам ше треба залізяки всякі різні переставляти,доставати,витягати,жати,тіки так ми спимо крепко,глибоко і як в дитинстві)
-
Ну я по ходьбі/бігу/плаванню
-
ходила в Сербії до спортзалу, і там присідала зі штангою (це була помилка), пошкодила коліно, тепер там хрустящi звуки періодично з'являються. взагалі, дуже важливо, щоб був добрий тренер.
-
я це знаю. менi 37🤷. Не можу бiльше з'їдати незліченну кiлькiсть тiстечок😭
-
Забагато стресiв. Так легше
-
Класно, коли знаходиш «свою» фізичну активність. Різним людям різне до душі, і все що б не робилось - все харашо ❤️ (але підстаркуватим тьотям, щоб тіло в норм формі тримати, вже треба вагу тягати. Вже як в 25 років «пішла в загул в нічні клуби з танцями до ранку - скинула 5кг за вихідні» - вже так не працює 🤷♀️)
-
Два рази на день?? 😳
-
В мене це була ведмедиця з двома ведмежатами 🙄
-
О боже Ведмедi - мiй страшний сон
-
А потім раз забути сосиски на пробіжку і все 🤣🤣 я вже раз беар спрей забула, то рекорд зі швидкості в Пінаві встановила... Більш не хочу
-
А якщо сосиски мати з собою, можно також прикормити койотiв.
-
Колись настає той момент, коли набираєш по 100 г ваги від кожного рілсу, де показують шоколад
-
Та ви ще юна дівчинка ))
-
Мені так точно вагу тягати треба Але не моє)
-
Згодна, що легше, але праця від 6ої ранку.. і ввечері я можу добігти тільки до кухні по келих вина 🤣 то бігаю 2 рази на тиждень тільки вдень.. бо ж Ерік на Бріджвотерс койотів прикормив, мені ввечері там стрьомно бігати
-
А як спінінг сажає коліна! (Продавала абонементи в спортзал)
-
Я багато ходжу Здоровкаюсь зі всіма песиками
-
А я ходжу (бо бігати то не моє) але у weight vest і гантелями в руках. Правда, усі песики завжди зупиняються і дуже цікавляться що то за байда😂
22 Jan 2023, 08:02
190024/231272
about an hour ago