Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 283.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Та ви ще юна дівчинка ))
    1 Reply Last reply
    0
  • t508328919T Offline
    t508328919T Offline
    Inquisitor Iks
    wrote on last edited by
    Мені так точно вагу тягати треба Але не моє)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu
    wrote on last edited by
    Згодна, що легше, але праця від 6ої ранку.. і ввечері я можу добігти тільки до кухні по келих вина 🤣 то бігаю 2 рази на тиждень тільки вдень.. бо ж Ерік на Бріджвотерс койотів прикормив, мені ввечері там стрьомно бігати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    А як спінінг сажає коліна! (Продавала абонементи в спортзал)
    1 Reply Last reply
    0
  • t508328919T Offline
    t508328919T Offline
    Inquisitor Iks
    wrote on last edited by
    Я багато ходжу Здоровкаюсь зі всіма песиками
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217540276T Offline
    t5217540276T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    А я ходжу (бо бігати то не моє) але у weight vest і гантелями в руках. Правда, усі песики завжди зупиняються і дуже цікавляться що то за байда😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by
    Не по темi Знайшла ще один гарний засiб вiд комах на квiтах.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    mr Universe
    wrote on last edited by
    ті які із землі вилазять?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5172498999T Offline
    t5172498999T Offline
    Serhii Volodko
    wrote on last edited by
    Привіт всім. Чи є тут ті хто отримував категорію на мотоцикл? Розкажіть будь ласка про процесс. Досвід маю, А категорія є. Єдине то що показати можу лише з дії.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by
    Комашки маленькi, було багато, сьогоднi зранку нема вже, та повилазили маленькi бiлi червяки з землi ( можливо личинки)- залила знову.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    mr Universe
    wrote on last edited by
    ну у орхідеї не сказав би що там такий чернозем, як масло. Але щось і там знайшли
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by
    Там орхiдея росте ((
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    mr Universe
    wrote on last edited by
    так це вони. у вас напевне була дуже удобрена земля, вони таку люблять, де багато органіки
    1 Reply Last reply
    0
  • t1865047230T Offline
    t1865047230T Offline
    HappyMan
    wrote on last edited by
    Як працює манітобська страховка на авто в інших провінціях або в США?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roland Deschain
    wrote on last edited by
    А як працює? Я так розумію, страхівка дається на машину, а не на людину. Чи нє?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu
    wrote on last edited by
    Для Штатів рекомендують збільшити покриття на третіх осіб. А так то працює, чому ні..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu
    wrote on last edited by
    Так, покриває шкоду, нанесену машиною третім особам чи майну, якщо водій керував машиною на законних підставах.
    1 Reply Last reply
    0
  • t387075370T Offline
    t387075370T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, підкажіть будь ласка коли закінчуешь курс з англійської в RRC то вони дають якийсь сертифікат? Він десь дійсний?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Чоловік, якого звинувачують у змові щодо атаки в Нью-Йорку 7 жовтня, подав заяву на отримання статусу біженця в Канаді: імміграційний консультант Мухаммад Шахзеб Кхан, 19-річний житель району Торонто, був звинувачений у плануванні масового вбивства євреїв у Нью-Йорку, подав заяву на отримання статусу біженця в Канаді. За даними американського ФБР, Кхан, який є громадянином Пакистану, мав намір організувати терористичну атаку навколо річниці нападів ХАМАС на Ізраїль, що відбулися 7 жовтня 2023 року. За версією слідства, він будував осередок ІДІЛ, щоб здійснити масштабний напад на цивільне єврейське населення в США. На момент арешту Кхан перебував у Канаді з червня 2023 року, коли прибув з Пакистану за студентською візою. У березні 2023 року він подав заяву на отримання канадського дозволу на навчання, і його заявка була затверджена вже в квітні того ж року. Попри це, через кілька місяців після прибуття до Канади він почав викликати інтерес у правоохоронних органів США через підозрілі публікації в соціальних мережах. За даними ФБР, у своїх дописах він виражав підтримку терористичній організації ІДІЛ та закликав до терористичних актів. IRCC повідомило, що його справу не було передано до Канадської служби безпеки та розвідки (CSIS) і Канадської прикордонної служби (CBSA) для повної перевірки безпеки, оскільки початкова оцінка не виявила жодних ризикових індикаторів. ФБР стверджує, що Кхан спілкувався з двома офіцерами під прикриттям через зашифровані повідомлення, де обговорював плани на атаку. Він нібито просив їх придбати зброю, а саме автоматичні гвинтівки типу AR, для здійснення нападу на єврейський центр у Брукліні, Нью-Йорк. Кхан вважав, що, якщо план вдасться, це стане найбільшим нападом на території США з часів терактів 11 вересня 2001 року. Згідно з повідомленнями імміграційного консультанта Фазала Кадіра, Кхан одночасно подав заяву на отримання статусу біженця в Канаді, обґрунтовуючи це тим, що є гомосексуалом. У Пакистані одностатеві стосунки є протизаконними, і він використовував це як підставу для своєї заяви на притулок. Кадір був здивований арештом Кхана, оскільки не помічав у нього ознак радикалізації. Кхан навіть використовував адресу імміграційної фірми Кадіра в Міссісазі для отримання офіційної кореспонденції від канадських імміграційних органів. Затримання Кхана відбулося 4 вересня 2024 року у Квебеку, неподалік від кордону зі Сполученими Штатами, під час спроби втечі. Канада та США координували операцію через підозри, що Кхан планував перетнути кордон, щоб здійснити атаку на євреїв у Нью-Йорку. У той момент Кхан уже організував зустріч з контрабандистом, який повинен був допомогти йому нелегально перейти кордон. Після затримання Кхан був поміщений у в’язницю в Монреалі, де очікує на екстрадицію до Сполучених Штатів, щоб постати перед судом за звинуваченням у спробі надання матеріальної підтримки терористичній організації ІДІЛ. Його адвокат, Гаетан Бурасса, підтвердив, що Кхан планує оскаржувати екстрадиційний запит. Водночас канадські слідчі вважають, що у них було недостатньо доказів для того, щоб утримувати Кхана під вартою до моменту арешту, і вони побоювалися, що він реалізує свій план нападу на єврейське населення. Згідно з судовими документами, Кхан залишив свою квартиру в районі Торонто 1 вересня і заявив, що протягом двох місяців він не буде живий. Окрім цього, він нібито попросив агентів під прикриттям продовжувати напад, навіть якщо його затримають. Кхан мав з'явитися у суді вищої інстанції Квебеку у Монреалі через відеозв'язок 6 грудня, де розглядатиметься питання його екстрадиції до США.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Ок, я більше не серджусь на мишей.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.