Українська Манітоба
-
Рентувати авто в Вінніпезі, щоб поїхати у BC або USA?
-
Це якись додатковий сервіс? От що робити, наприклад, коли вирішив поїхати у далеку подорож, та бути впевненим, що твою автівку у випадку поломки евакуюють та відремонтують?
-
Є CAA або страхові від дилерів
-
рентуйте авто і купіть страхування на рент від МПІ. Якщо переживаєте за стан авто то буде найкраще рішення
-
Так, є CAA для таких випадків У інших провінціях caaneo.ca/blog/community/top-7-caa-membership-questions-about-coverage-in-canada/us/#:~:text=Yes%2C%20your%20CAA%20Membership%20provides,32%20other%20countries%20as%20well.
-
Тільки у випадку крадіжки чи ДТП. Не поломки. Такої немає страховки. Є CAA, які можуть довезти вас до найближного евакуатора.
-
Loss of Use It covers the cost of replacement transportation if your vehicle can't be driven, or is unsafe to drive, because it was stolen or damaged accidentally,.
-
так. по-перше ви не зробите есктра кілометр ина свою машину, по-друге тех огляд і все щодо атво включаючи мийку - не вашапроблема, по-третє можете взяти вищій клас занедорого що в тривалій подорожі тільки +.
-
Народ таке питання, якщо людину перевели на іншу посаду в компанії їй зобовʼязані надати новий контракт під цю посаду із новими посадовими обовʼязками і умовами оплати?
-
Ну а чому б ні? Тоді всі поломки - це проблема компанії
-
Ні, це не те. Знайдіть опис покриття на сайті МРІ. Поломки не покривають
-
якщо ванкувер то буде дешевше полетіти дешевим літаком і там рентувати. буде швидше і дешевше
-
It makes sense
-
Форкс
-
Курс від WELARC
-
Залежить що за курс. Спитайте краще в RRC
-
Академічна. Зрозумів, бо мені не дуже подобаються курси, от і думаю продовжувати чи ні.
-
Я розумію, але в RRC є різні курси англійської: для працевлаштування, академічна і т.д. З мого досвіду — після 1 курса ніякої довідки не дають, може після 2 повезё отримати. Якщо робити іспити і не запалювати їх впродовж курсу
-
Після 2 курсів академічної дадут (якщо будуть гарні оцінки). Бо треба зробити по 4 іспити reading, listening, speaking, writing. Тобто 16 загалом. За 1 курс немає можливості це зробити
-
Я ходила на курси від веларк 1 рік і 2 міс, отримала сертифікат clb6 Але там здається безкоштовне навчання до кінця червня 2025. Якщо лиш почали новий рівень, то навряд встигнете його закінчити і отримати сертифікат. Я отримала на 6 і перестала ходити. Дуже багато часу займає, хоча це і зрозуміло аби дійсно навчитися, але насправді 90% води.
22 Jan 2023, 08:02
190060/231264
3 minutes ago