Українська Манітоба
-
Доброго дня! Хто буде летіти у Канаду (Вінніпег), відпишіться будь ласка. Терміново потрібні ліки. Не за безкоштовно. Дякую 🙌
-
🗓️12.10( Субота)Long weekend 🔥9:00pm-2:00am Прокачаємо хіп-хопом і RnB?🎤 📍176 Fort st. Pyramid Cabaret 💵 Entry-15$ (Only cash) 💰Bar 🥃🍺🍹🍷-( Only cash) Line Up 🆙 🎧9:00-11:00 Dj Artemenko 🎧11:00-2:00 Dj Noise Вечір хіп-хопу та RnB для українців!🎤 Готові до шаленої ночі під хіп-хоп і R&B? Ця вечірка для справжніх фанів, хто хоче відчути силу біту і ритму! 🔥 На вас чекають хіти від Snoop Dogg, Eminem, 50 Cent,Drake, Kendrick Lamar, Cardi B, Post Malone, Usher, Beyoncé , Rihanna та багатьох інших! Збираємось українською компанією, танцюємо й розкачуємо зал до самого ранку. Не пропусти найгарячіший івент цього сезону! Приходь, запалимо разом під хіп-хоп та RnB на повну! До зустрічі на танцполі!❤️
-
В мене у центрі забагато ліхтарів Але так, колись зберуся спіймати
-
Кілька місяців тому була стаття в пресі, що 7/11 розглядає закриття 10 магазинів, і спілкується з муніципалітетом, вопрошаючі (риторично 😂) «Чи є у вас план приборкання крадіжок?». Осьо пишуть, що таки закривають 4 магазини. winnipeg.ctvnews.ca/7-eleven-stores-seen-with-permanently-closed-signs-in-winnipeg-1.7065595?__vfz=medium%3Dsharebar Мені сподобався комент мера «Ініціатива [фінансування овертаймів поліціі з провінційного бюджету] працює і is making a difference» аххахаха 😂 😂😂У нас є заправки в тих райончиках, де зачиняються магазини, у мене це істеричний сміх, сорі.
-
Доброго дня. Хто знає де можна купити таку морозилку не за всі гроші світу. Можливо вживаний. Якісь комісійні магазини електроніки. Дякую
-
Як завжди "компроміс")
-
Скоро за хот-догами доведеться їхати за місто такими темпами😿
-