Українська Манітоба
-
@dimitrklubko, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Ага , тільки він 🫶 все інше не взійшло
-
Може одного дня доїде цивілізація 🙏 зару ось відкрили ж , може ще щось доїде
-
Тоді online
-
Я тут лікарю показав картку щеплень, то він сказав ще якусь в 6 років зробити і все
-
Я вже не пам'ятаю всі. Ось тут перелік
-
так, знаю саме багатокомпонентні - це АКДП (може бути ще +Хіб, якщо це гексаксим до прикладу). Бо всі інші - це вакцини проти однієї болячки ( КПК за скобки, вона всюди така)
-
Мені вчора знижку зробили на мою швидкість…також приємненько було)
-
65$ за 1,5Гб
-
І шо за шо платите?
-
Спробуйте Oxio
-
Після того як я їм оголосив що хочу за 45$ 500 мб , 300 кредиту , більше до мене не дзвонять 😂
-
Тому ж і написала, що якщо їхати до України колись будемо - тоді там і прийдеться зробити
-
Я в курсі Вже це питання вивчила. У Канаді, як і в США, здається, немає епідемії туберкульозу…
-
Shaw реально класні, знову подзвонили мені, запитали чи подобається мені сервіс та підняли ще швидкість на download та upload за ту ж саму ціну. Поки що мої фаворити у Канаді по обслуговуванню 🙂👍
-
Немає, бо тут немає туберкульозу в принципі за винятком окремих регіонів, де може бути підвищений ризик, але і той ризик низький. In Canada, the vaccine is currently given to selected groups of people who still have high rates of TB, e.g. newborns and infants living on First Nation reserves and in Inuit communities. There is a global shortage of the vaccine. It is only available through Special Access. Travel does not count towards this.
-
Це дуже дорого
-
Так в любому випадку дорожче в Shaw)
-
На сайті пишуть завжди дорожче, потім надають "знижку"... це такий канадський маркетингових крок 😄
-
57 за 100
22 Jan 2023, 08:02
190200/230300
about an hour ago