Українська Манітоба
-
Тут де я живу жили люди у яких був Shaw ,я переїхав сюда ,встановив Oxio та усе працює добре,а до цього було підкл 4 телефона і вже погано працювало або щось падало у них
-
Ось теж думаю, що ще й район, будинок 🤷
-
Добрий день. Скажіть будь ласка де можно у Вінніпезі купити раків?
-
Взагалі є тільки два провайдери які мають власні мережі - Shaw та Bell. Всі інші використовують їх мережі. Тобто той самий Oxio сидить на мережі Shaw 😂
-
Я зрозумів дякую) Якщо вдруг буде погано працювати Охіо то спробую змінити
-
Ну дивіться Вони більш всякого пропонують коли вже з представником балакаєшь
-
То як отримати цей пакет якщо на сайті у них за 60 кад 100 мб?
-
Вони швидше під забороною ніж під захистом. Тут досить прискіпливо дивляться, щоб раки не завелись в тутешніх озерах, бо вони вважаються invasive species.
-
Вітаємо, Oleg Rudenko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ага У нас в будинку є і Шо, і Белл І ті, і ті мають знижки саме для мешканців будинку відразу, ну і + додатково можуть шось дати. Так от у Шо можна обрати різні варіанти, а у Белл - максимум 25Mbps за $50 🫣
-
Навіть Укртелеком в Україні кидає вже оптоволокно 🌚 За останні майже 3 роки вони собі отримали чимало нових клієнтів, бо воно ж і за відсутності світла працює у них