Українська Манітоба
-
Пише взагалі, що не можна. Он відразу штраф.
-
Хз, нетфлікс не лагає, ігри не лагають, а нашо ще той інтернет 😆
-
Possession. Ага, виглядає так, що навіть собі наловити і наварити не можна. Ну всьо тоді, знач не можна 🤷♀️
-
Да , я теж читав ,що не можна. В Франківську на німецькому озері на Пасічній їх було дуже багато , але маленькі дуже ;(
-
Так www.winnipeg.ca/recreation-leisure/recreation-fee-assistance-program Ось тут, і треба останню декларацію, по доходах дивляться Також Ви можете підійти до public pool/fitness, де які допомогали оформлювати І наче результат краще)
-
Всім привіт ,шукаю помічника на сьогодні на 7 вечора допомогти погрузити і вигрузити диван, крісло і кілька сумою,по даунтауну ,роботи на пів години- година максимум, 30 cad
-
Побалакали душевно з одним з начальників Якось трохи полегшало 👀
-
Здравствуйте, приехала только в Канаду, кто пользуется TD банком?
-
Добре, дякую!
-
Як цікаво
-
Це досить незручно, якщо часто подорожувати. У вас постійно будуть просити зняти обкладинку. Тільки сам паспорт швидше пошкодиться 🙂
-
Хех Ну таке, відносно цікаво Я трохи переживав що погано працюю Затримувався не показуючи в графіку І от сьогодні шеф сказав, твій час коштує, ти коштуєш, не роби так, не справедливо до тебе А те що не все виходить, то ти ще вчишся, вважаю що два роки норм термін для навчання 🫡
-
Українською, будь ласка
-
Я досить багато подорожую…(принаймні донедавна) то незручностей не маю. Тим більше, коли в кожного в сім’ї не один паспорт, то ще й допомагає швидко розібратися де чий і який 😅 Тим більше, що чіп в українському закордонному паспорті знаходиться у задньому форзаці, а в канадському, здається, у полікарбонатній сторінці. Проте в канадському паспорті тонкіші сторінки, аніж в українському (там цупкіші трохи)
-
Ще раз нагадування - комунікація в чаті тільки українською або англійською. Без будь-яких винятків.
-
Це правила каналу, а Дмитро - адмiн та засновник.
-
Є правила чату, які не потребують дискусії. Ви або їх приймаєте або ні. Все дуже просто.
-
Плачу 55 за 1.5gb - bell mts
-
Бачу інсекьюріті та минулі травми . З босом побалакати це круто.
-
Шукаю няню на випадок коли хворіє дитина . Будь ласка якщо ви маєте рекомендації напишіть в приват . Дякую
22 Jan 2023, 08:02
190291/231322
8 minutes ago