Українська Манітоба
-
Це досить незручно, якщо часто подорожувати. У вас постійно будуть просити зняти обкладинку. Тільки сам паспорт швидше пошкодиться 🙂
-
Хех Ну таке, відносно цікаво Я трохи переживав що погано працюю Затримувався не показуючи в графіку І от сьогодні шеф сказав, твій час коштує, ти коштуєш, не роби так, не справедливо до тебе А те що не все виходить, то ти ще вчишся, вважаю що два роки норм термін для навчання 🫡
-
Я досить багато подорожую…(принаймні донедавна) то незручностей не маю. Тим більше, коли в кожного в сім’ї не один паспорт, то ще й допомагає швидко розібратися де чий і який 😅 Тим більше, що чіп в українському закордонному паспорті знаходиться у задньому форзаці, а в канадському, здається, у полікарбонатній сторінці. Проте в канадському паспорті тонкіші сторінки, аніж в українському (там цупкіші трохи)
-
Плачу 55 за 1.5gb - bell mts
-
Те саме подумала) За 2,5 роки з Shaw у нього був один перебій, і то виявилось, що світла в квартирі немає 😁 а так-то Shaw чіткий як швейцарський годинник
-
Напишіть @Raven_G5, він має таємні доступи до хороших тарифів в Shaw, які недоступні простим смертним. А через 2 роки контракту будете торгуватися на правах бувалого клієнта
-
Ну я памʼятаю, що просять привезти ікру саме з Ванкувера. Я думала, це якась місцева ОСОБЛИВА ікра
-
Може хтось знає скільки коштує поставити дитині брекети в Вінніпезі та чи враховують бенефіти в такому випадку? Поділіться досвідом, будь ласка, та контактами стоматолога, до якого ви зверталися.
-
А скажіть, будь ласка, знамениту ванкуверську ікру де беруть? Щось я тут її не спостерігаю. Є інші опції окрім вручну добувати її з риби, яку вручну добуваєш з заливу, м? І про всяк випадок: що іще везуть з Ванкувера? Я поки що тільки божественні японські десерти знайшла і все
-
#робота від City of Winnipeg! Are you a maintenance professional with an interest in starting a career with the City? We’re hiring multiple Building Servicer, Maintenance Worker, and Skilled Labourer positions to support our various departments. Learn more and apply by October 16 at winnipeg.ca/careers
-
Тобто таку велику суму не потрібно платити одразу, а це десь на рік чи може й довше?