Українська Манітоба
-
УВАГА! Якщо ви маєте найманих працівників у Канаді, нагадуємо, що з 1-го жовтня 2024 року розмір мінімальної заробітної плати (за годину) змінився у ✅ Альберті: $15/годину ✅ Манітобі: $15.80/годину ✅ Онтаріо: $17.20/годину ✅ Острів Принца Едварда: $16/годину ✅ Саскачеван: $15/годину Ось, який розмір мінімальної заробітної плати (за годину) станом на 1-го жовтня 2024 року у кожній провінції та території. Потребуєте бухгалтерських послуг для вашого БІЗНЕСУ? Будемо раді допомоги! ☑️ Реєстрація бізнесу: корпорації та підприємці (самозайняті особи) ☑️ Реєстрація рахунків GST/HST. ☑️ Налаштування обліку та звітності ☑️ Щомісячна, щоквартальна та щорічна звітність. ☑️ Податкові декларації для бізнесу. ☑️ Податкові декларації для фізичних осіб. Запис через www.taxprocanada.ca Перша консультація для бізнесів безкоштовна! Побачимось!
-
Це як аргентинські?)
-
може то вони із Кривбасу були і не варені...а просто червоні відразу🤣 p.s. жарти місцевих
-
Що сталось на 200 смс?!
-
Не вийде ніяк навіть зі своїм ставком ))
-
Раків шукаємо
-
Доброго вечора всім! Підкажіть де можна залишити авто на пару днів, не далеко від аеропорту. Так щоб безпечно і не за всі гроші
-
У кого є ставок? давайте вже почнемо вирощувати раків 😁
-
Ще є такий варіант паркування авто недалеко від аеропорту. Вийде трохи дешевше, ніж в аеропорту www.parknfly.ca/location/winnipeg-airport-parking/
-
Розцінки на паркування в аеропорту Вінніпегу
-
Це вже буде домашня тварина. Через тиждень рака назвуть Джордж, куплять йому купальник і заведуть окремий інстаграм. Він стане членом родини, а члени родини, як правило, неїстівні
-
В аеропорту є відносно дешева парковка. Це буде найбезпечніше. Інакший варіант - це просто домовлятись з людьми, які мають місце біля своїх будинків. У нас так колись знайомі залишали авто на тиждень, коли в Мексику літали взимку
-
А якщо дома, в тазику?😄
-
Ого ,нічого собі , треба з компа зайти подивитись чи є бенефіти на брекети 😳 А можна ставити брекети ,якщо в тебе була зламана щелепа ?😂🤣
-
Доброго дня, є питання що до туристичної візи в США, якщо я подав заявку в серпні але ще не оплатив її, то чи можна її оплатити зараз? (Я знаю що її не будуть розглядати до того часу до поки вона не буде оплачена)
-
А ці гірші на смак?
-
Любителі інвестицій в фондовий ринок ))) Поділіться будь ласка своїм досвідом які специфічні нішеві ETF є у вашому портфоліо?
-
Я користуюсь ndax вже 3.5 роки
-
І якщо хтось користується біржею Ndax, і підкаже буду вдячний. Яка комісія за вивід крипти на кеш акаунт ? У Wealthsimple це 2% від суми....що як на мене багатенько...
-
Я про це. Ось скріншот та виводжу на fiat (кеш) акаунт
22 Jan 2023, 08:02
190330/230117
4 minutes ago