Українська Манітоба
-
Всім привіт. Маю пропозицію роботи терміново . Шукаємо на прибирання приватних будинків, зарплата від 19 дол на старт, якщо добре працюєте то з часом піднімають до 21 дол . Графік з понеділка по п’ятницю, доступність з 8.30-5.30 повинна бути . Всі держ вихідні оплачувані. Знання англійської на розмовному рівні , також бажаний досвід. ОБОВʼЯЗКОВО: наявність автомобіля ( без цього можете навіть не писати ), або шукайте зразу напарницю з автомобілем якщо немає власного авто. З часом також фірма надає бенефіти , і найголовніше можливість подачі на ПР( на власному досвіді переконалась ) від 35 год на тиждень. Шукаємо тільки на фултайм . Дякую і гарного дня ☺️
-
З гаманця Бінанс на гаманець NDAX можна. Однак, там також буде комісія, певно.
-
Дякую , спробую
-
Ще одні адвокати www.pointtsmanitoba.com/
-
Ні, не тільки. Перевищення на 50 км - це дуже серйозно. Просто на 100 і більше, там без варіантів - тільки суд. Саспеншин можуть дати на рік і більше
-
Думаю, ви витратите більше грошей, ніж за півроку на таксі
-
Тобто забирають за +100 , а за +50 тільки штраф?
-
Плюс -2 пункти по шкалі
-
Як на сьогодні - це актуальна ціна... Може на Різдво будуть шалені знижки... Але тільки для нових клієнтів Що до якості тa швидкості у мене (та двох підлітків геймерів ) що сидять на 250мбіт лінії від Shaw нарікань немає.... Колись був на МТС / Bell - їхні лінії мали шалені затримки по пінгам... Може зараз щось змінилося? 🤷 Не можу сказати, бо всі мої знайомі на Rogers чомусь🤔
-
Щоб оскаржувати, треба мати аргументи. Якщо це камера, то нема що оскаржувати, там відразу встановлений факт. Хіба це було питання життя та смерті.
-
Rodney radar бивший мент, але це залежить якшо це перший штраф і добра англійська то можна самому оскаржити
-
Доброго вечора нещодавно закінчив курси як Heavy Equipment Operator, можливо хтось може порекомендувати компанію де набирають людей, чи може надати рекомендацію. Можливо десь віддалено на шахтах чи будівництвах.
-
не в курсі.
-
Ну напишіть він все розпише шо і як він може зробить і тд
-
Дякую .. Мені головне щоб права повернули Я не можу працювати без них нажаль
-
Підкажіть, будь ласка, А яка комісія з гаманця біганини на ndax?
-
Якшо права забирають і у вас погана англ то rodney radar допоможе Я би не рекомендував його, якщо ви впевнені в собі і зможете гарно поплакать для судді www.radarrodney.com
-
Зараз вони вже не ходять на суди, малі порушення взагалі по телефону
-
Ну може. Хай пробують. Таке... Урок на майбутнє. Однак, перевищення на понад 50 км/год - це не жарти.
-
Як мінімум вони можуть вернути права а штраф залишать
22 Jan 2023, 08:02
190371/231727
less than a minute ago