Українська Манітоба
-
Якщо вам просто справку нарисовати то тут трішки це складніше😁
-
Потрібен саме український
-
Можна запитати, а чому саме наш ?-вакціну від ковіда роблять будь інде , навіть без запису , просто волк ін у будь яку клініку ,
-
@Opal134, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Максимум вже 670
-
EI допоможе
-
Сумніваюсь що ви на заводах простим робітником вакансію (типу Макдона) з ідеальною англійською шукали 👀
-
Дивлячись ким шукаєш, можна і без англійської за тиждень знайти, все індивідуально
-
Я 6 шукала з ідеальною англійською 👍 удачі
-
Я вам відправила в особисті повідомлення посилання на завод який набирає
-
В невеликих компаніях lay off (скорочення) також трапляються. Я б сказала, навіть частіше, ніж в великих компаніях, бо у маленьких контор більше шанс наразитися на якісь бізнес-негаразди.
-
Звісно завжди хочеться в офіс за багато грошів, але якщо дійсно потрібна робота то можна знайти значно швидше
-
Дякую
-
Викладу зразу, а то потім почнеться "а я не знав", "а я вже випив і не можу їхати" і т.д. 😄 Аврора сьогодні очікується дуже яскрава і видно буде аж у штатах.
-
Пишіть в особисті якщо бажаєте записатися 😊
-
maps.app.goo.gl/737zoBZZcubNe7aY7?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Яка адреса?
-
Так і є, тому туди не раджу. Краще просто десь на грунтовку з траси звернути в полі. Те ж саме.
-
Я проходила у них курс bookkeeping for beginners це для тих хто в бухгалтерії не працював. Загалом не поганий курс але роботу знайти не допоможе бо на їх сертифікат не звертають увагу, хочуть коледж чи університет. Хіба що вже є освіта і досві.
-
Не дуже тут видно на жаль
22 Jan 2023, 08:02
190499/236429
less than a minute ago