Українська Манітоба
-
2 рази отримувала посилки відправлені Новою Поштою, обидва рази по Канаді була доставка через UPS, оплати мита також через UPS
-
Перевірте чи сходиться номер посилки, вага, решта даних відправки. Якшо все є - то може змінили оператора
-
Дякую за інформацію) Якби я отримала лист від ups, Canada post, FedEx в мене б не було сумнівів а тут дивна компанія
-
Давайте робити завод і рубати капусту на курцях
-
Цікавить умови ліцензування ну он шо лмитро скинув попередньо
-
Дякую) Я бачила ваше повідомлення в групі в мене суть питання в іншому я не проти заплатити мито, при отриманні.але як зрозуміти скам це чи ні бо на сайті інфо про посилку є, але якось викликає сумніви сам сайт cccollect.ca/#/
-
На реддіт пишуть, шо це реальна контора. Лише працюють як гопніки. Я думаю якшо у вас ж номер телефону і ви зможете уточнити всю інформацію щодо відправлення - і адресу, і вагу, і дані - то скоріш за все правда. Скамери зазвичай нічого крім емейла та імені не мають
-
Я коли заходжу на їх сайт то бачу лише інформацію про відправника і мою адресу отримання і деталі для оплати, ще й інвойс дивний на компанію в UK Якось більше не сходиться ніж сходиться. Дякую. Спробую може к НП дізнатись деталі спочатку. Просто окрім листа мені ще й телефонували що теж настрожує
-
На редіті так, на відгуках в гугл є парочку про скам) Дякую вам спробую з’ясувати деталі в НП і в них теж)
-
Звісно. Лендлорд зробить попередження всім і це скоріш за все відібє жартівливому сусіду продовжувати свої шуточки з вами. А як будете самі «розслідування» вести - будуть дурака валяти і ще більше азарту добавиться
-
Добрий вечір. Скажіть будь ласка що можна зробити, якщо нам на двері квартири почали щодня клеїти жуйки? Будинок закривається так що це точно хтось хто там живе. Тільки на наші причому))))) чи має сенс говорити з лендлордом? Камери не знаю чи є в домі
-
Дякую
-
Скажіть будь ласка, де можна купити приправу до глінтвейну? Так щоб все разом було
-
Я ні разу не платила мито. Запитала у UPS чому я маю платити, якщо за доставку було сплачено в країні відправки, також сфотографувала що було в посилці, типу що це особисті речі і не для продажу. Таким чином жодного разу не платила за мито.
-
Ні, лише дорослі
-
У вас є teenager в квартирі?
-
Дякую) Ну посилка відправлена була з України 02 числа напевно зарано і виглядає все дуже підозріло, буду чекати поки повідомлення від ups, я не проти мита, а проти підозрілих листів схожих на скам)
-
Для кращого ефекту кількість жуйок можете помножити на 3 в листі до лендлорда, і розписати добре що ну зовсім вже дістали. Ніхто ж не відпише лендлорду шо то не правда бо вони тільки 3 жуйки наклеїли)
-
Остання посилка з України через Укрпочту прийшла на Канада пост менше ніж за 3 тижні 😳
-
Дякую вам
22 Jan 2023, 08:02
190657/231322
9 minutes ago