Українська Манітоба
-
Адміністратори, доброго вечора! Якщо потрібна допомога у волонтерстві , я маю вільний час десь з 11-Ї ранку
-
Календарний
-
Добривечір, хто згає чи є укр. Радіо в вінні?
-
Підкажіть, проїзний Пегго платиться за календарний місяць чи від того дня, що заплатив дає місяць?
-
Дякую, хлопці :3
-
Bianca Amor's Liquidation Supercentre (204) 414-5010 maps.app.goo.gl/AQdN4eibZVviPAHN7?g_st=ic
-
Так, хлопці та дівчата, де купити нормальні каструлі? Обійшли все що у радіусі 4 км від Бест вестерну, знайшли тількі ковшики у волмарті. Також були у долорамі у Даунтауні
-
Нам сказав офіцер у Торонто що на людину 10к, а не на родину
-
Тоді або memory express, або Amazon чи Newegg Та не обов'язково чекати блок фрайдей
-
Мені потрібен тільки проц оновити і мать до цього)
-
Як що саме desktop, то варто моніторити Dell. Там бувають непогані діли Як що йдеться про ноут, то тут ніколи не знаєш, де знайдеш. Keep eyes open and head on a swivel :) Успіхів
-
Можливо хтось планує летіти в Вінніпег у лютому? Напишіть в особисті, можливо скооперуємось)
-
дякую
-
А краще так : Щоб запобігти несподіванок, НІКОЛИ НЕ КОРИСТУЙТЕСЯ ЛІТНІМ ОМИВАЧЕМ СКЛА.
-
Ні вакцина, ні тест нікого не цікавить)
-
Всім привіт, скажіть, будь ласка, тест на ковід перед перельотом/ після нього потрібно робити? Знаю, що всі обмеження зняли, але чи може вимагати авіакомпанія проходження тесту? Сам вакцинований, але думаю, чи не потрібно ще раз це зробити, так як вакцинувався рік тому.
-
А коли взагалі чекати знижки? Бо треба обновити пк, я б з радістю моніторила😂
-
В Польщі таке задоволення від 2 тис злотих😂😂😂 знаю людей, які замовляли особу, яка заповнює за вас заявку на куает😂
-
Дякую
-
можна, є деякі компанії, які готові вас вчити.
22 Jan 2023, 08:02
19070/239308
2 minutes ago