Українська Манітоба
-
Час розважитись з друзями чи сім’єю. Запрошуємо на автоквест «Halloween»🎃. 27 жовтня 2024 р. Старт о 15:00 Збирай команду з 2-5 людей та насолоджуйся хеловінськими пригодами у Вінніпезі. Вартість 80$ з команди (від 16$ з людини) 🔥50$ для команди з 2х людей Реєстрація в дірект📩 та за телефоном📞 204 558 37 10 Приєднуйся! Буде страшно весело👻
-
Пффф Я тільки он картинку побачила і одразу теж легше стало😂 це прям ефект кашпіровського
-
У мене син кашляти перестає, коли я тільки пляшку витягаю з шафки 😁
-
А на якій мові буде це все?
-
Я саме про цей смак не можу сказати, але пробували 2 інших цього бренду і вони прям уххх 🤯 тому мене вже одна назва мотивує до самоодуження ☺️
-
До речі, а мені норм цей сироп на смак 🙂
-
Українською
-
Для нас це дуже важливо, оскільки, якщо вирішимо прийняти участь, то один учасник не розуміє російську. Якщо тільки українською то чудово ☺️
-
Будемо раді бачити вас на нашому автоквесті
-
Перевезення Вінніпег Квартирні Переїзди +1 431 588 25 68
-
Пішла читати склад. Дуже цікаво))
-
Воно першочергово від кашлю, але взагалі препарат широкого спектру, лічить розлади травлення, переломи і навіть депресію
-
Читаю як люди коментують цей засіб і здається, що це проносне.
-
Люди добрі . Накидайте будь ласка варіанти шо тут можна зафармти , або получити гуд діскаунт в честь дня народження? 🤓
-
У них є геніальна реклама- It tastes awful. And it works
-
Таня, ви в продажах працюєте? У вас просто дар переконувати і викликати довіру. Ви можете бути дуже небезпечною людиною 😂
-
www.buzzfeed.com/abbyzinman/birthday-freebies-canada
-
Не знаю про діскаунти, але мені чомусь дзвонили і вітали з днем народження з CIBC )
-
Якраз думала про career switch 😄
-
Взагалі то практично завжди люди отримують попереднє затвердження (mortgage pre-approval) і лише після цього починають шукати нерухомість. Попереднє затвердження іпотеки нічого не коштує і допомагає зорієнтуватись на яку суму дійсно варта розраховувати при пошуку. Тому моя порада- завжди спершу отримайте pre approval, потім підписуйте офер, і тоді можете починати торгуватись з іншими фінансовими організаціями за кращі умови іпотеки
22 Jan 2023, 08:02
190956/239718
4 minutes ago