Українська Манітоба
-
Не знаю;-( мені автоматично присилають.
-
Масляний. Я їм їх заморожені, то як морозиво пломбір але всередині заварних☺️
-
Вони є усюди- No Frills, Superstore, Sobeys, Safeway, часом інші brand names, але смак той самий;-) головне щоб не були пере морожені. Я взагалі люблю ті що без шоколаду
-
@Sergo74820, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Уточніть у Manitoba Health. Листа про те, що ви подались і вашу аплікацію розглядають має бути досить.
-
Добре, дякую.
-
Вам на пошті зважать лист і наклеють стікер з вартістю замість марки
-
Сьогодні побачила в «секонді» 😁
-
Пані Вікторія, не так щоб я вам не довіряв, і я впевнений ваш рівень 18, але це фото рівня, який додали цього року, а ваш рівень з іншого боку сторінки :)
-
Ви вже 18 років в Канаді?
-
>20
-
Гайз а можна за права платити раніше, наприклад платити в тому році в кінці грудня, чи можна на кілька тижнів раніше,бо треба буде виїхати?
-
Теж по питанню страхівки...як так може бути ,що машина стала на рік старіша і відповідно дешевша а страхівка зросла на 100$ і ще є пункт Vehicle registration. Це що типу кожного року вони заново реєструють машину)?
-
Так, хто знову завалив сушипоінт замовленнями шо вони моє роблять вже більше години? Я голодненька 😭
-
Не треба нікуди їхати. Тариф є такий, який є. Ви не можете це змінити.
-
Дякую! Зрозуміло ,що потрібно в МПІ їхати питати, бо рейтинг не впав а піднявся, страхівка була на цілий рік і тп.
-
Ну це не правильно, якщо ось так всі будуть просто мовчки хавати ці тарифи то нічого і не зміниться а якщо люди будуть приходити і питати чого так і так і що це не задовільняє може так і не будуть на голову лізти. Зрозуміло що одна людина нічого не змінить але якщо б 10тис людей виявили незадоволення і вимагали пояснень то може би щось і було
-
Хто їде зараз по програмі для ізраїльтян, перездають на права та заздрять 😀
-
У вас дуже дешева страхівка якщо що. Головне шоб за 200+ не получилось після того як перерахують ;)
-
Українцям не всім поміняли теж, треба було мати фізичні українські або щоб в базі були. Мені не обміняли
22 Jan 2023, 08:02
191319/235270
15 minutes ago