Українська Манітоба
-
Я ж кажу, що багато хто не знає канадської історії і роблять поспішні висновки.
-
Since 1974, French has been the only official language in the province, although some government services remain accessible in English.
-
А в країні дві. Щось не так
-
В Квебеку одна державна мова - французька.
-
Ну так. Відстоює. Якщо бізнес то штраф 3к та й більше. Це заборона фактично. Такаж як в Україні. Але в Україні хочаб одна державна мова а в Квебеку дві
-
Не забороняє, а відстоює французьку. Це різні речі. Вони все правильно зробили. Може, перечитаєте той закон, спершу?
-
Квебек - це окрема нація. montreal.ctvnews.ca/quebec-makes-symbolic-amendment-to-canada-s-constitution-1.5938965
-
Та не , неосвідчене бідло це ті , які мають свій власний негативний експіріенс🌚🤌
-
А чого не домбабве?
-
Як Лугандон
-
Це теж саме. В рамках країни вони порушують констітуцію та й права англомовних. Ще й погрожують різноманітними брудними ідеями. Це не нормальний рівень стосовень в межах однієї країни
-
Бо всі притомні люди розуміють, що без Канади вони стануть «країною» третього світу
-
Трохи, бо ж все одно Квебек залишається частиною Канади. І буде залишатися.
-
Трохи? 😄
-
Це не так абсолютно. Якщо хочете порівнювати з українською історією чи ситуацією, то Квебек - це завойована Росією Україна, яка через двісті років зуміла відстояти трохи культурної автономії. Однак, це дуже спрощено
-
Квебек ініціював зміни до Конституції. Як у свій час це зробили Альберта, Манітоба, Нью Брансвік. Зміни прийняті. Про погрози не дуже зрозуміло. Чим хто кому загрожує? Нагадаю, що Канада - федерація.
-
Квебек є інтегрований в Канаду. Квебекуа мають тісні, родинні зв'язки з цілою Канадою. Сепаратизму в Квебеку все менше і менше, порівняно з 80-90 ми роками
-
Не бачив чи вам відповіли 🤷♂️ Нам відправляли з України вже не раз. І мало не кожен раз нараховували податок. Якщо не сплатити- посилка поїде назад. Є певні нюанси у цьому. По-перше,як виявилось працівники НП,якщо їх попросити, завжди можуть посилку втрамбувати у меншу за розмірами коробку. І це буде дешевше по відправці. Бо буває не заморочуються і пакують абияк у велику коробку. Нам вже так кілька разів зекономили по 2к грн за відправку. По-друге,якщо це велике місто в Україні і там працівники мають досвід,- вони одразу розкажуть за які товари може бути нарахований податок,а які взагалі краще не відправляти. По-третє, правильно оцінити та описати те,що у посилці🤷♂️. Все це впливає на вартість як я зрозумів. І не важливо,чи нові речі,чи б/в. У митників своє бачення🤷♂️ можуть нарахувати податок. Для прикладу, мені відправляли два моїх спінінги в тубусі і котушку. Навіть сліпий побачив би що то не нове. Заплатив за відправку 1900грн і мито 47$ Вийшло одначе значно дешевше ніж оте все вартує. Але мене вкурвило,чому я маю платити податок на свої старі спінінги🤷🏻♂️
-
Мовний срач але за французьку, це щось нове)
-
Так много батька в Польшi питались, якiсь бандити, якщо б не знав гарно польську,то б побили.
22 Jan 2023, 08:02
191422/236968
about an hour ago