Українська Манітоба
-
А чого не домбабве?
-
Бо всі притомні люди розуміють, що без Канади вони стануть «країною» третього світу
-
Трохи? 😄
-
Не бачив чи вам відповіли 🤷♂️ Нам відправляли з України вже не раз. І мало не кожен раз нараховували податок. Якщо не сплатити- посилка поїде назад. Є певні нюанси у цьому. По-перше,як виявилось працівники НП,якщо їх попросити, завжди можуть посилку втрамбувати у меншу за розмірами коробку. І це буде дешевше по відправці. Бо буває не заморочуються і пакують абияк у велику коробку. Нам вже так кілька разів зекономили по 2к грн за відправку. По-друге,якщо це велике місто в Україні і там працівники мають досвід,- вони одразу розкажуть за які товари може бути нарахований податок,а які взагалі краще не відправляти. По-третє, правильно оцінити та описати те,що у посилці🤷♂️. Все це впливає на вартість як я зрозумів. І не важливо,чи нові речі,чи б/в. У митників своє бачення🤷♂️ можуть нарахувати податок. Для прикладу, мені відправляли два моїх спінінги в тубусі і котушку. Навіть сліпий побачив би що то не нове. Заплатив за відправку 1900грн і мито 47$ Вийшло одначе значно дешевше ніж оте все вартує. Але мене вкурвило,чому я маю платити податок на свої старі спінінги🤷🏻♂️
-
Мовний срач але за французьку, це щось нове)
-
Переїхав до Канади 2 роки тому. І якось вдавалось знаходити роботу. Але зараз, Я не маю ні якого доходу в свої 18 років і це соромно для мене. Прошу допомогти знайти роботу В місті БРЕНДОН. Дякую Я маю досвід роботи на Construction: 1 year Measurement and Cutting Siding Installation Installation Pipe Warming wall Restaurant: 1 year Customer Service Time Management Waiter Wash dishes Reception for order Dining Service Printing: over 2 year Book binding Diploma Attention to Detail Print Machine Operation Cutting Keyboard writing Це весь мій досвід на даний з усіх 3 професій. Мені зараз будь яка робота підійде. Місто Брендон!! Мій номер телефону 403 966 2251