Українська Манітоба
-
Думаю, це може бути цікаво іншим.
-
Чи можу я використовувати Wealthsimple як основний чекінг аккаунт, без наявності чекінг в банках ( rbc, cibc та інші)? Чи можу у Wealthsimple створити TFSA? Як правильно купувати акція чи вкладати у фонди через Wealthsimple щоб все рахувалось як інвестиції через TFSA? І останнє. Ваша рефка ще актуальна? my.wealthsimple.com/app/public/trade-referral-signup?code=L4FYWG
-
Я маю на увазі паперові. Якшо паперові - то поки що їх занести на електронний рахунок ніяк (або я ще не знайшла як)
-
Та товарищ живе в Едмонтоні, навряд чи тут є клієнти, але кому не важко просто допомогти, то було би круто
-
Пейчеки з роботи не можна занести у Wealthsimple?
-
Якшо треба чеки закешити- то виручають інші банки.
-
Єнот'я шапка детектид Шікарно
-
Хто чупакабру загубив?
-
Дірект депозит можна. Єдиний мінус що без відділень не видати мані драфт чи депозитнути чек. Решта функціоналу як в традиційних банках
-
У WS можна відкрити всі популярні типи інвестиційних рахунків. Всі активи куплені за кошти внесені на TFSA будуть рахуватись як інвестиції через нього
-
Так, тільки паперові.
-
Фактично, дебетний рахунок Wealthsimple має все, крім депонування чеків.
-
Паперові? Тоді поки що тільки традиційні банки. На мою думку WS все ж поки що інвестиційна штука а не повноцінний банк
-
Так, можете налаштувати дірект депозит для зарплати
-
На роботі не роблять дірект депозит. Тільки чеки
-
Думаю, Wealthsimple буде мати всі інші механізми банку скоро.
-
Ні немає
-
Плата за користування є?
-
Можна зробити собі аккаунт у сімплі файненшиал, теж онлайн банк без платежів, але можна чеки сканувати і класти на рахунок. І переводити на ВС
-
Мані драфту теж немає
22 Jan 2023, 08:02
191513/237901
7 minutes ago