Українська Манітоба
-
Вони волатильніші. -8.7% з початку року. ZMMK дуже стабільний, як валюта
-
Тому зараз і варта купувати😜.
-
В кого є проблеми з pr - пишуть в Норвегії нестача робітників nairametrics.com/2024/10/10/norway-offers-up-to-e85000-to-address-skilled-trades-worker-shortage/
-
Захист то виплата субсидії, багато українців під захистом в різних країнах Європи не працюють
-
Там получити документи в рази важче А ще якщо не помиляюсь навіть для українців перші призакрили захист Вже не приймають з «спокійних» регіонів (6 областей Заходу)
-
був під захистом в ЄС до того і працював В основному це найлегший а часто єдиний спосіб легалізуватись в країнах Європи
-
Представники двох політичних партій вважають, що українців призовного віку варто відправляти дрдому
-
Але не відправляють і не будуть того робити
-
Нехай почнуть відправляти додому палестинців воювати. Але щось мені здається що на такі порушення прав не підуть.
-
Складається враження, що Mercedes помаленьку помирає. Читав, що вони недавно втратили свій taxi бізнес з доступним автомобілями E серії. Якість автомобілів залишає бажати кращого. Постійні скарги клієнтів на скрипи в салоні, використання дешевих матеріалів та дивні технологічні рішення. Я вже мовчу про те, що вони зробили з автомобілями AMG і мотори, які розсипаються в перший же рік користування. Зрештою, продажі говорять самі за себе. Єдине, що їх досі тримає на плаву - це S class, V class та G class. Це якщо мова про інвестування в long term.
-
Дизайн - це суб’єктивна історія, а якість якраз можна порівняти просто використовуючи автомобіль в однакових умовах. До речі, силові агрегати цього покоління в Audi та BMW дуже надійні, це просто минуле не відпускає 😄
-
Мене більше дизайн відштовхує, виглядають як китайська копія самих себе. Краще вже Audi, або BMW для любителів сходок на автосервісах🤣
-
Хто знає, якою поштою найшвидше можна доставити документи в Україну?
-
АІ намалював маленького Трюдо .
-
Подвійні втрати на конвертації, податки з дивідендів і від 9% нічого не лишиться. Якщо вже гнатися за високими відсотками, то є канадські активи з дивідендами під 15%
-
DHL
-
Звичайно- я просто для прикладу вказала перше що в голову прийшло. Є багато з високими дивідендами, головне розрізняти чому вони такі високі. Адже якщо компанія не re-invest гроші на розвиток, це як правило поганий знак.
-
Скиньте коди таких активів , собі додам бо сам не вмію шукати
-
Хто який VPN використовує і задоволений і може порадити ?
-
Disclaimer: Я не є ліцензованим фінансовим (інвестиційним) консультантом. Всі інвестиції ви робите на власний розсуд і повністю приймаєте ризик втрати коштів. UMAX, FTN, DFN...
22 Jan 2023, 08:02
191552/237901
about a minute ago