Українська Манітоба
-
На фінансових ринках немає жодних гарантій.Тому є певний сенс в придбанні ETF а не окремих акцій
-
На рахунок інвестицій ринок зараз перегрітий , шанс рецесії 57%.
-
Однозначно, але також не гарантовано. ЕТF також часом падають у вартості. Тому взагалі непрофесіоналам краще не бавитись а доручити свої гроші тим хто цим займається кожен день і вчився на це 5+ років. Бережіть свої зароблені гроші
-
Це щось нове
-
Сьогодні треба дивитись як запускають зонда до Європи
-
www.youtube.com/live/lQToTWKwtuw?si=Jozt07VJaDExpmF-
-
І набоїв декілька тисяч
-
Або інвестувати в рушницю )))
-
Доречі якщо дехто розуміється на зброї то киньте сюди свої опініони ))) Я декілька разів в Україні стріляв з АК. Зараз по суті ще визначаючь і накопичую кошти на нарізний ствол
-
Я не спеціаліст, але мене дуже насторожує той факт шо всі ( сантехніки, домогосподарки, куаетівці, клерки і водії….) всі цікавляться акціями, фондовим ринком , нерухомістю… Тому це все дійсно виглядає дуууже перегрітим .
-
Під які задачі?
-
Які типи нарізного ви б радили,калібр (я зупинився на 308 win) і т.д.
-
Rem 700, Howa APC якщо з поздовжно-ковзаючих
-
З іншої сторони до обвалу можуть пройти ще довго часу....
-
Говорив з людиною вчора ,то вона каже шо інвстувати в real estate не валідно в Канаді )
-
Взагалі то копитні....але я ще не в'їхав в тему мисливства то в майбутньому хто його зна.... Але також щоб це була і точна зброя тому що хто його знає що буде зі світом який ми знаємо через 5-10 років...
-
Балакають щось на багатому Ні, більшість як я, не думають про інвестування думаю
-
Happy Thanksgiving🦃🥰
-
Доброго дня , чи є тут люди яки займаються клінінгом , є робота на сьогодні
-
Where are turkey and pumpkin pie
22 Jan 2023, 08:02
191575/238246
4 minutes ago