Українська Манітоба
-
Спробуйте писати в брендонських групах, наприклад, у Фейсбуці.
-
Порадьте інструктора або школу водіння 🙆♀️
-
Добрый день всем. Очень сильно рекомендую тем кто рассматривает покупку недвижимости в Виннипеге, или в целом в Манитобе, воспользоваться бесплатным семинаром на эту тему. Семинар будет проводить русскоговорящий риэлтор Виннипега с опытом более 20 лет. Мы у него имели предварительную консультацию и поняли что очень много вещей не так работают, как многие рассказывают в разных группах. Особенно для нас была новость что в Манитобе не обязательно иметь пиар чтобы приобретать недвижимость. И не нужно платить за аренду одновременно. Семинар будет проходить в эту субботу. Очень редко проводится такой семинар бесплатно. www.facebook.com/share/p/jQdAKiUn3KoMP2Ld/?mibextid=WC7FNe
-
Очєнь сильно рєкомєндую почитати правила групи
-
Це в Вінніпезі?
-
Підіть до консультантів типа Manitoba Start. Хай вам порадять як зробити резюме. Це безкоштовно
-
Одна учасниця вирішила російською прорекламувати рускагаварящега дєятеля
-
У адмінів на вихідних занадто багато вільного часу, на раз не дадуть поспілкуватися на високих тонах 🤣
-
Спробуйте направити свої резюме в Вінніпезі. Знаю хлопця який шукає зараз собі заміну на шиноматаж траків. Якщо потрібно скомунікувати вас - напишіть у приватні. 18 років - просто молодець. В тебе все вийде обовʼязково 👍❤️
-
Гмм... У мене дежавю. Ніби я вам скидав зразок резюме. Так, як ви пишите список досвіду, не дуже звучить по-канадськи і граматично вірно. Це важливо, бо роботодавці звертають увагу на таке.
-
Я знову спізнилася на мовний срач?
-
Так, у Вінніпезі. Але може і віддалено можна
-
У них на сайті можна заповнити форму, записатися на онлайн консультацію і вони зможуть запропонувати онлайн майстер клас
-
і тієї пенсії стає на три рази поїсти десь у МакДональдс
-
Приїжджайте наступного року.
-
В Іміграційному центрі зараз допомагають робити резюме тільки онлайн. Подруга як раз тільки зверталася до них. Якщо потрібна особиста допомога - то краще іти в OFE
-
Не всіх друзів з франківська просили, я так розумію 👻
-
Ми якраз закінчили святкову трапезу з друзями з Кіченера-Франківська.
-
Так! Тут український срач важливіший за потрібну інформацію.
-
Так я розумію. І зараз роблю це паралельно шукаючи роботу
22 Jan 2023, 08:02
191628/237707
15 minutes ago