Українська Манітоба
-
В Іміграційному центрі зараз допомагають робити резюме тільки онлайн. Подруга як раз тільки зверталася до них. Якщо потрібна особиста допомога - то краще іти в OFE
-
Не всіх друзів з франківська просили, я так розумію 👻
-
Ми якраз закінчили святкову трапезу з друзями з Кіченера-Франківська.
-
Так! Тут український срач важливіший за потрібну інформацію.
-
Так я розумію. І зараз роблю це паралельно шукаючи роботу
-
У кожній групі — свої правила. Тут із куаетчиків будується діаспора вихідців з України.
-
Правила ніколи не порушувала. Але коли українці самі собі роблять проблеми і будують відносини на «краще на українській мові в Канаді, ніж на англійській…»… тоді це їх проблеми. Я за 2,5 роки в Канаді зробила висновок що іноді краще отримати консультацію від кого хочеш, але не від наших «українців без людських цінностей».
-
Вітаю. В мене був такий же термін і я зайшла на сайт десь в кінці вересня і в чаті запитала як я можу припинити договір. Вони почали питати причину( звісно якість інтернету) і вони нам запропонували за 85cad 2000 швидкість ( якщо я правильно розумію). А платила два роки 78 cad за 500. Нас ця пропозиція влаштувала і вони в той же день змінили тариф і договір.
-
Ця група має дві мови спілкування: українську та англійську. Обирайте, яка вам зручніша. Дякуємо, що ви з нами.
-
Нічого особливого, фільми гарної якості. На вихідних це було майже неможливо.
-
Якщо протягом 20-25 років відкладати на РРСП щомісяця, принаймні, $500-1000 (навіть з урахуванням match від роботодавця), і ці гроші будуть інвестуватись під 9-10%, то на менш-більш нормальну приватну пенсію можливо заробити.
-
А що ви на 500 такого там робили що мало було?
-
📌🇺🇦Друзі!Нагадуємо, що наш Вечір Відпочинку вже незабаром, і 🎫 квитки($10) можна придбати: ⚡Магазин Світоч ⚡Магазин Карпати ⚡Борис (204-612-8007) ⚡Наталя (204)-218-7908 ⚡e-transfer: [email protected] 🎤🎵🎚️Українська та закордонна музика! Живе виконання та DJ! Також ви можете купити на нашому вечорі 🍴смачну їжу в Ніни Кузурман! 📌Ми також відкриті для співпраці для тих, хто хоче виступити спонсором нашого Вечора, чи зробити пожертву на підтримку Просвіти! також ми будемо раді, всім, хто надасть призи для розигрівки! За донат $60 та більше, Ви отримаєте tax receipt. 📌Традиційно, частину зібраного доходу Просвіта передасть на потреби
-
В Manitoba Start я була і онлайн і особисто
-
У Вінніпегу багато рекрутингових агенцій, які можуть знайти тимчасову роботу за день-два, але то буде важка фізична робота
-
А можна десь побачити ( пенсійний кабінет чи щось таке) скільки вже відраховано у CPP?
-
CPP та RRSP це різні речі. Ваші виплати CPP не залежать напряму від того скільки відклали, тоді як RRSP це повністю лише те що відклали і вклали з тих грошей
-
Цікаво тим хто відпрацює в Канаді 1-3 роки і залише Канаду, то цей податок срр не повертається?
-
Доречі, ввели новий СРР2
-
О, пенсія зарплатна
22 Jan 2023, 08:02
191643/237901
7 minutes ago