Українська Манітоба
-
Дякую за роз‘яснення! Я боюся кредиток навіть маючи стабільну роботу. Бо всяке буває
-
Хтось знає можливо. Якщо стиковим рейсом летіти немає бажання і це певні ризики, а у Вінні летять тільки так, то думаю зробити ось як - якщо перший пункт зупинки це припустимо Торонто, то там зробити ВП, можливо обміняти гроші, зробити сім-картку (якщо вона працює по всій Канаді), потім летіти вже в Вінні. Питання - бест вестерн є всюди чи тільки в Вінні? Та чи можна на день-два, поки чекатиму на наступний рейс, оселитися з допомогою БВ та волонтерів там?
-
Якщо планується витрачати основну частину грошей на свої потреби в тому чи іншому магазині, то можна і брати їх кредитки. Але - вони їх усім намагаються втюхати, а ньюкамерам без роботи можуть і не дати. Працівник того ж волмарту з радістю подасть вас на кредитку, але банк може відмовити, і знову на неї ви можете податись лише через 6 місяців. І це знижує ваш кредитний рейтинг. Тож після відкриття першої кредитки не "ведіться" на пропозиції, поки не буде стабільної роботи і розуміння, а що ж саме вам дасть ця кредитка від волмарту, канадіан тайр тощо.
-
Чоловікові та доньці мають видати ворк перміт в аеропорту. Мій чоловік грек, тож нас тільки спитали, чи одружені ми. Навіть не надавали свідоцтво про одруження, але ж все таки краще його мати на всяк випадок. І так, він летів з ЕТА, візу не потрібна
-
Ну і? Ви плануєте постійно на холоді перебувати? Тут з дому в машину/автобус і в магазин/роботу.