Українська Манітоба
-
Мені так подобається, що людей з Івано-Франківська тут багато, італійській мафії і не снились такі розгалужені звʼязки. Я подумала, що треба б зробити свою шепетівську мафію тут, але за два роки всього одну землячку тут зустріла, тепер нас двоє в цьому угрупуванні 😁
-
Я общався з електриклм про цю програму, каже в гідро дуже круто попасти. Але набору може і не бути набору тож вважайте. Вимоги довгі там. Пів року треба пройти в вініпегу прескул трейненг на елеутрішона. Це фул тайм. Халтурка не пройде. Але якщо попасти в гайдро, то вау круто бабкі пенсія і таке все.
-
Ні, вибачте, звичайно, але так-то я на івано-франківську групку маю більше прав, я в Івано-Франківську навіть отруїлась один раз, а ви просто забрали нашу провізію і поїхали їсти в іншу область
-
Зрозуміло, треба відкладати на пенсію 👀 І я багато разів на автовокзалі в Івано-Франківську був))) Майже вписався)
-
Перевезення Вінніпег Квартирні Переїзди +1 431 588 25 68
-
Так. У них дуже крута профспілка
-
Тому і кажу, вже пора відкладати
-
Калькулятор каже, що я буду окей з урахуванням приватної пенсії через груповий пенсійний план. Пише, що $128,000 на рік буде пенсія приблизно, якщо я буду і далі працювати і відкладати стільки, скільки відкладаю зараз, а щорічний інвестиційний дохід буде 10%, принайнмі. Це якщо вийти на пенсію у 65 років. Якщо у 60 років, то тільки $75 тис на рік. Побачимо, чи так буде.
-
Так, мені зараз потрібно щось як це шоу, бо деперсую
-
-
Ну мені б хотілося когось уже зараз, але нам без пари сотень тисяч залишаються ютуб і астрологи тільки 😏
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg
-
Дмитро, а є якісь типу фінансові едвайзери для не сильно багатих людей?) у кого ще не $400000 на рахунку Наприклад, якщо є питання: відкладати на RRSP, відкладати на рахунки з високим інтерестом, розкладати рівномірно або всі сили зосередити на даунпейменті, а може, це все можна робити одночасно, рухаючи ці відкладення в потрібний момент? Я б хотіла, щоб хтось зробив сценарне планування різних варіантів і сказав: дивись, тут ти підростеш максимально, тут втратиш, а ці пару доларів сюди давай вкладем. Є професії такі? як це називається?