Українська Манітоба
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg
-
Дмитро, а є якісь типу фінансові едвайзери для не сильно багатих людей?) у кого ще не $400000 на рахунку Наприклад, якщо є питання: відкладати на RRSP, відкладати на рахунки з високим інтерестом, розкладати рівномірно або всі сили зосередити на даунпейменті, а може, це все можна робити одночасно, рухаючи ці відкладення в потрібний момент? Я б хотіла, щоб хтось зробив сценарне планування різних варіантів і сказав: дивись, тут ти підростеш максимально, тут втратиш, а ці пару доларів сюди давай вкладем. Є професії такі? як це називається?
-
Та що ж таке Єнот вийшов з чату
-
Ні, тому що все залежить! Можна купити так, що і виросте! В тому-то і питання
-
Ну якшо вірити блогерам то точно усі заробляють від 30 і вище 😅
-
О як Значить домік мінус
-
У мене вже місяць питання є. Чи можете запустити анонімне голосування по заробіткам на годину. Бо я і мої знайомі біля 20 крутимось і думаю що це непогано. Але дружина пилить, що всі навколо отримують 25-30 і один я батрачу за копійки. Я кажу що це казки. От і цікаво яка реальна ситуація.
-
Так, але interest rates are unpredictable. heloc не рекомендується брати у перші роки - так як скоріш за все ваша equity не встигла вирости
-
Абсолютно ні. Хоча б з першого пункту про "купити будинок". Бо купити будинок можна так, що через 5 років його вартість впаде на 10-12%, я вчора спілкувалась з ріелтором за святковою вечерею і виявилось, що кондо в даунтауні, навіть хороше - мегапогана ідея, мінус мрія як би
-
Ото вже наподорожуєтесь 🙂
-
Окей, дякую)
-
40-50 пропустили)