Українська Манітоба
-
Маю питання, в Україні були такі 3D коврики для авто, дуже актуально взимку. Чи є щось таке в Канаді? Хтось купляв таке? Порадьте де і що. Якщо що замовлю в Україні напевно.
-
Усім приємного )
-
Воно
-
Я свого часу працював на Nordstrom, це рітейл мережа з недешевим стафом, одяг, взуття, сумки. Все виробництво у Китаї, а я займався fraightpay/transportation - доставка оплата добра, трекінг, траки, кораблі, літаки І це не ширпотреб, це типу брендоване)))
-
The company has three different types of manufacturing for its products – the storyboots which are authentic, handmade items by indigenous people; the Canadian production is made in its factory in Winnipeg; and there is a line of products made in Vietnam.
-
Я думаю що то бариги ))) evasota.com/kylymky-v-salon-dodge-durango-wk2-2014--iii-pokolinnya-usa-crossover-rest-5140
-
Напевно таки замовлю в Україні, по-перше підтримати вітчизняного виробника а по друге воно дійсно круте. Не бачу подібної якості. (Як на фото зверху)
-
Дякую, я Амазон погуглив, але наче і не знайшов такого як шукав. Воно все пластикова чайна якась найдешевша.
-
(Не стверджую)
-
Хз скільки доставка але якщо то бариги то я замовлю напряму в Україні
-
Виглядає так що замовляють в Україні роблячи ціну х2