Українська Манітоба
-
Я не маю своєї думки щодо цього. Неможливо, одній людині привести дослідження. Тому я довіряю експертам, які це роблять. www150.statcan.gc.ca/n1/daily-quotidien/240917/dq240917a-eng.htm
-
Скоріше за все за цією лінкою: evasota.com/kylymky-v-salon-dodge-durango-wk2-2014--iii-pokolinnya-usa-crossover-rest-5140, Я хочу зателефонувати і поспілкуватися чи вишлють у Канаду. Але я думаю що так тому що нова пошта доставляє. Просто треба буде сплатити доставку. Хз скільки воно буде.
-
Я б хотів запитати Вашу думку , який реальний рівень інфляції в % США і Канада ?
-
Де будете замовляти? Я б може теж взяв
-
А ще через 2 місяці буде дорожче 😂
-
Це якийсь індекс Макдональдса ) У сухому залишку те що ви маєте у кармані після місяця життя. Інше то пусте.
-
Рік тому бензин коштував дорожче, ніж зараз.
-
Згоден що це не репрезентує інфляцію. Це єдина ціна яку я запамʼятав і помітив зміну, бо завжди купував за знижкою, яка була рівно -1$ від ціни
-
В як ви знаєте, що це вплив саме інфляції в Канаді, а не зміна ціни на каву у світі чи зміна, скажімо, мінімальної зарплати у країні виробництва кави того бренду? Кава не виробляється в Канаді.
-
Рік тому лаваца кава коштувала 4.99$ за упаковку, нещодавно помітив що вона вже 5.99$ 😔
-
www.bankofcanada.ca/rates/related/inflation-calculator/
-
Біжіть, поки ще є. Я закупилась на декілька місяців 🙂 Бо вдома тільки її пʼю. Роблю в італійській маленькій кавоварці. Це мій такий смак дому ☺️
-
Я про те що в Манітобі відмінять «податкові канікули» на бенз, точно не згадаю як воно називається
-
Це мабуть зараз знижка в 1$ яку я завжди шукаю 😅
-
Побачимо. Три тижні тому було дуже дешево, потім на 20 центів піднялась ціна, а на цьому тижні опустилась знову. Це залежність від ціни на нафту
-
У фрешко 4,90 , сьогодні брали.
-
Це ж натуральна шкіра,замш? Якість норм? Воно все трохи специфічне але цікаве
-
ми цiкавимся, про космос та ufo. Бачила новину, що найближчого місяця мають оприлюднити інформацію про позаземний розум і це буде підведено під вибори в США та перемогу Трампа🐴👀🤔
-
Якісь українець продає, судячи по імені
-
типу все що треба знати про ефективність держкомпаній
22 Jan 2023, 08:02
191787/230296
about an hour ago