Українська Манітоба
-
У фрешко 4,90 , сьогодні брали.
-
Це ж натуральна шкіра,замш? Якість норм? Воно все трохи специфічне але цікаве
-
Якісь українець продає, судячи по імені
-
Хто трохи цікавиться космічною темою, пропоную витратити 30сек вашого життя, дуже цікава інфа щоб зрозуміти що глобально коїться у цій сфері (лінка з тайм кодом): www.youtube.com/live/IAixoyE78rE?si=dns0geGj8RewqSE6&t=5m20s Коротко моїми словами. У НАСА є «типу власна» ракета SLS - space launch system, яка там базована на залишках держ космічної програми США, двигуни від шатла тощо. Так от для чергового запуску вони обрали провайдером для запуску спейсХ - falcon heavy. Це їм стало у $178 млн А запуск SLS став би мініму у 1.5 млрд (може і до 2.5 млрд) Тобто spacex щонайменше у 10р дешевше.
-
And flying ponies 😀
-
Ок Поня Як заставити себе вчитись бо я здався
-
Ууууу Тоді можу підкинути ще багато цікавих тем ☺️
-
Ну розказують про парадокси різні Типу парадокс близнюків чи ше шось подібне
-
Минулої весни вони мали велику розпродаж у Garden City Mall. Я собі мокасіни щось за десять доларів взяв
-
Переїхав до Канади 2 роки тому. І якось вдавалось знаходити роботу. А зараз, Я не маю ні якого доходу в свої 18 років і це соромно для мене. Я маю досвід роботи на Construction: 1 year Measurement and Cutting Siding Installation Installation Pipe Warming wall Restaurant: 1 year Customer Service Time Management Waiter Wash dishes Reception for order Dining Service Printing: over 2 year Book binding Diploma Attention to Detail Print Machine Operation Cutting Typing Це весь мій досвід на даний з усіх 3 професій. Мені зараз будь яка робота Робота в брендоні!!! Мій номер телефону 403 966 2251 МОЖЕ В КОГОСЬ БУДЕ ЗАВТРА З РАНКУ РОБОТА ДЛЯ МЕНЕ. Дуже надіюсь і прошу🙏🙏🙏
-
Яку таблетку приймати? Синю чи красну?